Home + Tip | Oud en Nieuw vragenspel van HEMA

Tip | Oud en Nieuw vragenspel van HEMA

Nu wel allemaal thuis zitten tijdens Oud en Nieuw ben ik aan het bedenken hoe we het die avond thuis gezellig kunnen maken. Gelukkig had ik al wat kindervuurwerk gekocht en misschien lopen we nog een rondje door de wijk. Verder halen we veel lekkers in huis en maken we er maar wat van. En om het ouderwets gezellig te maken kocht ik vorige week bij HEMA dit Oud en Nieuw vragenspel!

We kunnen wederom niet zoveel doen tijdens de jaarwisseling, maar we maken er gewoon wat van. We moeten zelf maar de slingers ophangen toch? Natuurlijk balen we dat onze leuke plannen niet door kunnen gaan, maar het is wat het is. Gelukkig kunnen we het thuis gezellig maken. Lekkere hapjes, leuke tv programma’s en natuurlijk dit nieuwe vragenspel van HEMA.

In dit spel zitten 50 vragenkaarten. Kaarten met vragen over het oude jaar en vragen over het nieuwe jaar. Je gooit de dobbelsteen en ziet van welke stapel je een kaartje moet pakken. Vervolgens beantwoord je de vraag.

Tip: Check Mamablogger ook op oudjaarsdag, want dan beantwoord ik 10 vragen uit dit Oud en Nieuw vragenspel! 

Bestellen of afhalen

De vragen staan er in diverse talen op: Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans. Het doosje kost €4,-. Nu is het helaas zo dat de HEMA ook haar deuren heeft moeten sluiten. Online vind je het spel hier en mocht hij online niet meer te bestellen zijn, dan zou je even naar de dichtstbijzijnde HEMA vestiging kunnen bellen of je hem af mag halen. Ik weet niet zeker of dat mag, maar de vestigingen zijn wel open voor het afhalen van bestellingen dus wellicht zijn er mogelijkheden. Ik zou het mij wel voor kunnen stellen in ieder geval.

Je kunt dit spel met minimaal twee spelers spelen (ideaal nu ?) en het brengt vast en zeker leuke gesprekken op gang. En ach, misschien zijn dit soort avonden wel waardevoller dan de plannen die je oorspronkelijk had.

Hoe gaan jullie Oud en Nieuw thuis vieren? Klets mee in de comments hieronder of op de social media kanalen van Mamablogger.

liefs

 

 

 

Kerst 2021Kerst 2021

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Nancy
    21 december 2021 / 20:17

    Leuke blog weer! Wij vieren het met 4 andere stellen! Mega zin in!