Home + Tip | Oly’s kinderkledingbeurs!

Tip | Oly’s kinderkledingbeurs!

Ben jij weleens naar een kinderkledingbeurs geweest? Ik vorig jaar voor het eerst. Ik ging mee met mijn buurvrouw (ik vind het nog steeds jammer dat ze zijn verhuisd) en nam ongeveer €30 mee. Wist ik veel. Ik dacht dat dat genoeg was voor een paar leuke dingen en verwachtte er niet meteen teveel van.

Dat veranderde meteen toen ik er binnen kwam, want alles hing er keurig op maat in rekken. Jongens en meisjes apart en bijna alleen maar merkkleding. Denk aan Vingino, Gaastra, McGregor, Hilfiger etc. wat er uit zag als nieuw en maar een paar euro per stuk kostte! Wat had ik een spijt van die €30 zeg!

Ik ben de avond erna terug gegaan, mijn moeder was ook wel nieuwsgierig dus zij ging mee, en daar kocht ik nog meer. Zo kocht ik onder andere een supermooie zwarte winterjas van wol en met houtje-touwtje voor maar €12,50! Hij heeft er nu nog plezier van en heeft veel complimenten gehad op die jas. Zo zie je maar. Voor een paar tientjes kun je je kind helemaal in het nieuw steken in mooie merkkleding!

Oly’s kinderkledingbeurs

Ik deelde deze beurs op de blog (vrijwillig!) en zette het ook op Facebook. Daarnaast nam ik mij voor om er weer heen te gaan zodra hij weer werd georganiseerd. Volgende week is het zo ver en kunnen we er zomerkleding gaan shoppen!

Wij zijn zeker weer van de partij en ik hoop in ieder geval een mooie zomerjas te scoren voor Milan. Verder wat korte broeken, shirts en polo’s voor de zomer.

Op woensdag 5 april kun je er lekker shoppen, maar als je nu vrienden wordt met Oly’s kinderkledingbeurs op Facebook, mag je zelfs op dinsdagavond al komen shoppen!

Dus woon je (in de buurt van) Gouda, kom dan zeker even kijken, want het is zó de moeite waard! Neem vriendinnen én voldoende contant geld mee 😉

Ik wilde deze tip graag met jullie delen, want ik ben echt fan van deze kinderkledingbeurs. Ik laat jullie weten wat ik heb geshopt!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *