Home + Tip | Lief! Lifestyle bij Kruidvat!

Tip | Lief! Lifestyle bij Kruidvat!

Toen ik zwanger was van Milan kocht ik heel veel van Lief! Lifestyle, ik was een groot fan. Zelfs het geboortekaartje van Milan was een beetje in dezelfde stijl (rood, wit en blauw met een ruitje en kindje getekend in een klompje). Ook toen Milan geboren was kocht ik er nog veel van. De kleuren bleven mooi en het stond hem altijd zo fris en vrolijk. Ik ben zelfs nog een keer op en neer gereden naar een sample sale waar ik nog heel veel heb gekocht. Kortom, ik was en ben nog steeds fan.

Ik vond het dan ook erg leuk om te lezen in een persbericht dat Lief! de handen in één heeft geslagen met Kruidvat voor een tijdelijke samenwerking. Het wordt een ‘joint promotion’ genoemd omdat het een exclusieve samenwerking betreft waar beide partijen profijt van hebben. Lief! Lifestyle omdat zij hun producten voor een nog groter publiek toegankelijk maken en wie komt en bij Kruidvat kun je meteen dat ene leuke cadeautje shoppen voor je eigen kind of het kind van je vriendin/zus/collega etc. Uiteindelijk ben jij als klant de winnaar, want jij kan nu heel voordelig die leuke items shoppen!

Ik wilde deze tip toch nog even met jullie delen, maar wees er snel bij, want de samenwerking is echt tijdelijk.

Have fun shopping!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Reb
    30 juni 2016 / 11:41

    Ik ben van de week ook al bij Kruidvat geweest. Naast de Lief artikelen hebben ze, zoals vaak het geval is, ook veel Bambino. Ik hou echt niet van lief, zeker niet voor een meisje: veel te tuttig. Verder had ik niks nodig, heb alleen wat verzorgingsartikelen van Bambino ingeslagen (mooie prijsjes).