Home + Juffenbedankje DIY budget | Dienblad!

Juffenbedankje DIY budget | Dienblad!

Nu Milan na de vakantie naar fase 4 gaat samen met nog 5 andere kinderen uit de klas wilden wij als moeders zijnde ook nog iets met elkaar doen voor de juffen. Ik had natuurlijk de agenda’s al gemaakt voor ze, maar het is wel leuk om ze nog één keer met elkaar te bedanken voor alles wat ze hebben gedaan. Maar wat maak je dan? Ik had tenslotte al veel ideeën gezien en inmiddels ook al uitgevoerd. Toch is er natuurlijk nog veel meer en kun je ook echt nog wel origineel blijven.

We besloten om ze een leuk pakket te geven met theeglazen, thee, wat lekkers, een vaasje met een bloem etc., maar daar hoort natuurlijk wel een leuk dienblad bij. En juist dat idee wil ik graag met jullie delen…

Een dienblad als budget juffenbedankje

Ik nam de dienbladen voor mijn rekening omdat ik sjablonen had en zo kocht iedereen wat. Ik kocht bij de Action twee mooie dienbladen voor €2,79 per stuk. Deze zijn 28 x 28 centimeter en dat is groot genoeg. Ik heb echter wel wat grote lettersjablonen dus moest ik de tekst beperken naar ‘Lieve juf’. Anders kan je er natuurlijk nog ‘bedankt lieve juf’ van maken.

Een bijdrage van de kinderen

Om het dienblad persoonlijk te maken lieten we de kinderen er wat op schrijven onder de tekst en aan de zijkanten. Dat is toch ontzettend leuk?!

Het leukste aan dit idee is dat je met dit cadeau allerlei kanten op kan. Je kunt dit met elkaar doen, maar het is ook budget proof waardoor je dit zelf ook als cadeau kan geven. Leg er een paar theezakjes of lekkere chocolaatjes op, cellofaan er omheen en je hebt ook een heel gaaf en origineel cadeau!

Wij denken dat we de juffen er erg blij mee maken. En je kunt dit ook maken voor een vriendin, je (schoon)moeder etc.

En heb je geen sjablonen? Je kunt ook letters uitprinten van Internet. Even uitknippen en je hebt hetzelfde effect. Wil je dit vaker doen? Dan raad ik je toch aan sjablonen te bestellen (bijvoorbeeld bij de Bol.com), dan heb je er jaren plezier van!

Wat vind je van dit juffenbedankje? Laat het me weten in de comments hieronder? En wil je meer juffenbedankjes zien? Ik heb speciaal voor de zomervakantie een pagina aangemaakt met alle juffenbedankjes en cadeautjes. Kun jij lekker inspiratie opdoen!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 1 juli 2016 / 05:59

    Wat een leuk en origineel cadeau Marisca! En wat handig dat je al jouw ideeën op een aparte pagina hebt gezet!