Home + Tip | Jurassic Golf Adventure Park!

Tip | Jurassic Golf Adventure Park!

De komende weken is er ieder weekend wel een uitje gepland. Voornamelijk op uitnodiging voor de blog, wat natuurlijk superleuk is, maar soms kom je opeens achter iets nieuws in je eigen woonplaats. En die uitjes zijn misschien nog wel het leukst 😉 We lazen een week of twee terug in de krant over Jurassic Golf. Op de één of andere manier trekken dino’s mij heel erg. Sterker nog, ik verzamelde vroeger (in de tijd van de eerste Jurassic Park films) alles van en over dinosaurussen. Nu ik erover nadenk was ik de vrouwelijke versie van Ross uit Friends 😉

We sloegen het op en wachtten tot het redelijk weer was om het park eens met eigen ogen te bekijken. Het park heet Jurassic Golf Adventure Park en ligt dus in Gouda (richting Moordrecht). Ik had er eerder al iets over gehoor, maar was het daarna helaas weer vergeten totdat we het dus vorige week in de krant zagen staan. Meteen even gekeken op de website en omdat wij midgetgolf echt heel erg leuk vinden, waren we hier ook meteen enthousiast over.

Hoe ziet Jurassic Golf eruit?

Je golft buiten, maar in plaats van traditionele gravel banen met molentjes en bruggetjes zijn de banen nieuw en moet je hier over varen, een grot door en zijn de banen echt uitdagend door hoogteverschillen, bochten en je moet zelfs over het water heen slaan. In totaal zijn er 18 banen dus je bent wel even bezig. Verder is de omgeving al erg mooi, maar is er ook heel veel aandacht besteed aan het “decor” tussen de banen. Er zijn bewegende dinosaurussen (ook de T-rex), er staat een auto, de grot bevat een glow in the dark verrassing, een enorme waterval en er zijn pootafdrukken te vinden, maar van wie? Er is dus genoeg te zien en te beleven naast het golfen.

Wat kost het?

Voor volwassenen betaal je €12,50 en voor kinderen van 3 t/m 12 jaar betaal je €8. Ben je met twee kinderen, dan is er een familyticket van €35 (twee volwassenen en twee kinderen. Voor dat geld heb je een heel leuke dag met elkaar!

Onze conclusie

Het was jammer dat het weer niet helemaal meewerkte, maar onze middag was er niet minder leuk om. We zijn hier echt heel enthousiast over en toen ik de foto’s op Facebook liet zien kreeg ik er van bekenden ook al veel opmerkingen over en er waren er nog genoeg die het ook nog niet kenden. Wij willen er verder in het voorjaar of de zomer zeker weer heen!

Dus mocht Gouda niet al te ver weg zijn is Jurassic Golf echt een aanrader! Kijk ook even de op de website van Jurassic Golf Adventure Park.

Kende jij al zoiets als Jurassic Golf? En ben jij na het zien van de foto’s net zo enthousiast als wij zijn? Laat het me weten in de comments hieronder!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 21 maart 2016 / 10:14

    Ziet er uit als een heel leuk park! Liefs Marjon