Home + Plannen voor Pasen? Kom naar de Albert Heijn Boeren Lentefeesten!

Plannen voor Pasen? Kom naar de Albert Heijn Boeren Lentefeesten!

Over een week vieren we hopelijk allemaal een gezellige Pasen en genieten we van een lekker lang weekend met elkaar. Op eerste Paasdag gaan we meestal naar familie, maar tweede Paasdag is dé dag bij uitstek om er even lekker uit te gaan met je gezin. Het is tenslotte een extra vrije dag waar je dan ook maar meteen van moet genieten toch 😉

Als het weer meewerkt heb ik een heel leuke tip voor je, want heb je al gehoord van de Albert Heijn Boeren Lentefeesten? Meer dan 90 boeren zetten hun deuren voor je open en jij kunt er gratis heen om te kijken waar die producten uit de supermarkt nu vandaan komen. Een leuk en leerzaam dagje weg dus.

Wat kosten de Albert Heijn Boeren Lentefeesten?

Helemaal niets! Op www.ah.nl/lentefeesten kun je boeren bij jou in de buurt vinden. Vervolgens kun je aangeven met hoeveel personen je komt en of je liever ’s morgen of ’s middags een bezoekje komt brengen.

Tijdens dit uitje kunnen kinderen al hun vragen stellen aan de boeren en zien ze met eigen ogen hoe het werk op de boerderij eruit ziet. Op de boerderij zelf is ook nog van alles te doen dus dat komt wel goed. En waarom combineer je niet twee bezoekjes aan bijvoorbeeld een veeboer en een zuivelboer?

Waar gaan we zelf naartoe?

Wij hebben inmiddels ook gereserveerd en gaan naar een veeboer hier een eindje verderop. Er stonden biggetjes op de foto, dus wij verheugen ons vooral op die kleintjes haha. Het is voor ons ook voor het eerst dat we dan naar de Boeren Lentefeesten gaan, maar we verwachten een leuke middag lekker in de natuur. En voor Milan is het alleen maar leerzaam!

Ik hoop dat je blij bent met deze tip en misschien ook wel een boer in de buurt een bezoekje brengt. Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *