Home + Bedankje voor de juf | Het letterbord van Action!

Bedankje voor de juf | Het letterbord van Action!

Een tijdje terug liet ik hem al zien in mijn weekendvlog; het letterbord van Action. Ik kocht hem voor maar €2,95 in de aanbieding (normaal is hij dacht ik €3,95) en hiermee is hij véél goedkoper dan de letterborden van andere winkels. En dan is het opeens een heel erg leuk cadeautje! Ik besloot er twee te kopen voor Milans juffen en deze te bewaren voor het einde van het schooljaar als bedankje.

Een letterbord als bedankje voor de juf?

Ik vond het eigenlijk wel een heel toepasselijk cadeau. De juf leert Milan, en de rest van zijn klas natuurlijk, iedere dag alles over letters en woorden en nu is het tijd om er wat liefs voor de juf op te zetten. Ze kunnen het letterbord meenemen naar huis en hem daar neerzetten, maar ze kunnen hem ook gebruiken in de klas en hier iedere keer een leuke tekst op zetten dat past bij de thema’s waarmee ze werken bijvoorbeeld. Juist daarom vind ik het zo’n leuk cadeau voor de juf, maar je kunt hem natuurlijk aan iedereen cadeau doen. Als ze er liggen zou ik er gewoon een paar kopen. Voor de prijs hoef je het niet te laten en ze zijn altijd handig 😉

Welke tekst zet je op het letterbord?

Je kunt er natuurlijk van alles op zetten, maar wij kozen voor lekker simpel; ‘Lieve juf …… bedankt voor alles van Milan’. Op die laatste schooldag krijgen de juffen zoveel dat ze soms niet weten van wie ze wat hebben gekregen. Zet het er daarom altijd even bij, is wel zo leuk als ze ’s avonds alles nog een keer bekijken.

Verder kun je er bijvoorbeeld ook iets op zetten wat ze altijd zegt tegen jullie kinderen. Vraag het eens aan je kind, dan komen er vast wel leukste teksten uit.

Wil je overigens meer tips en inspiratie voor het bedankje voor de juf of meester? Bekijk dan even mijn juffenbedankjes ABC (klik). Hier vind je alles wat je moet weten hierover!

Inpakken en geven maar

Als je het letterbord op de doos legt en het dan inpakt met cellofaan, kun je het meteen geven. De overige letters kunnen dan in de doos blijven.

De grote confetti is van Hema, ze zijn er in verschillende kleuren, superleuk!

Wat vind je ervan? Mocht je ze tegenkomen bij Action, ze gaan hard. Ik hoop dat je het een leuk idee vindt om te geven!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

  1. 8 mei 2018 / 07:56

    Leuk idee!
    Als Juf zijnde zou ik het zeker leuk vinden zo’n bord te krijgen.

  2. Hesther
    10 mei 2018 / 08:56

    Waar is die leuke confetti van?