Home + Tip die je niet wilt missen| Trunki look a like koffer van Action!

Tip die je niet wilt missen| Trunki look a like koffer van Action!

Dit is weer zoiets wat ik graag met jullie wilde delen. Zeker met de lange meivakantie en de zomervakantie in het vooruitzicht is het wel fijn om deze in huis te hebben als je weggaat. Als je kinderen hebt ken je vast de Trunki wel. Dit is een heel leuk koffertje in de vorm van een dier of zelfs een scootertje waar je alles voor je kind in kwijt kan. Het koffertje kan rijden en als je kind moe is kan ‘ie erop gaan zitten en ook zo rijdend verder.

Milan kreeg een Trunki op zijn eerste verjaardag van mijn ouders en heeft hem al regelmatig gebruikt. Ook met de Kerst in het hotel had hij hem mee. Het is een superleuke, stevige koffer waar we ruim 4 jaar later nog steeds plezier van hebben.

Het is echter geen goedkope koffer, maar Action heeft een super toffe look a like!

Deze Trunki look a likes zijn er in verschillende varianten dus je kindje heeft genoeg keuze. Ze voelen erg stevig aan én ze kosten maar €19,95! Die van Milan kostte rond de €50, dus dat is toch wel een behoorlijk verschil.

Op de foto’s hierboven zie je Milan op zijn eerste verjaardag met zijn koffer, schattig toch?

Hieronder de nieuwe koffers van Action.

Ze zijn toch leuk?! Ik zag dat ze bij onze Action in Gouda wel erg hard gingen dus mocht je enthousiast zijn zou ik wel even snel gaan kijken 😉 Dan heb je waarschijnlijk nog keuze.

Hoe vind je ze? Ik hoop dat ik je blij hebt kunnen maken met deze tip.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie