Home + Favo Folderaanbiedingen #4

Favo Folderaanbiedingen #4

Ik ben deze week weer fanatiek door alle folderaanbiedingen heen gegaan en dit keer zag ik zoveel leuks dat het eigenlijk nog best lastig was om mijn favo folderaanbiedingen te selecteren. Ik kijk namelijk niet alleen naar wat ik zelf leuk vind, maar kijk ook naar wat aansluit bij jullie. Ik ken jullie natuurlijk niet allemaal persoonlijk, maar zoek wel naar aanbiedingen die leuk zijn voor mijn doelgroep.

Toch heb ik wel weer een selectie gemaakt. Dit keer niet alleen met speelgoed en spulletjes voor de kinderen, maar ook met iets voor onze mannen (of je vader, broer en opa) en wat leuke items voor onszelf. En als het dan in de aanbieding is, is het ook minder erg toch? Dan mogen we best wat voor onszelf shoppen 😉

Deze aanbiedingen lopen nog redelijk lang door, de meesten zelfs tot 8 november.

Maar als je iets echt graag wilt hebben zou ik er niet te lang mee wachten of het voor de zekerheid nog even checken. Het is namelijk zonde als je iets heel graag wilt en het is er niet meer.

Ik begin met twee pagina’s uit de nieuwe folder van de HEMA. Ik was namelijk op slag verliefd op de lichtbakken (hebben, hebben, hebben!) en vooral die Eiffeltoren, die is echt te gek! Je kunt zelfs je eigen tekst samenstellen. Op de tweede pagina zie je items uit de samenwerking tussen Fab. en HEMA. Ik vind zelf de armband, regenlaarsjes en de paraplu erg gaaf. Hier zitten ook leuke dingetjes bij voor tijdens de feestdagen. De sleutelhangers heb ik overigens al in het echt gezien en die zijn best groot. Vandaar ook de prijs.

En als ik aan de HEMA denk, denk ik bijna altijd aan Jip en Janneke. Ik ben groot fan van dit dekbed en die shop je nu met 20% korting!

En je verwacht het misschien niet, maar ik vind dat Action nu erg leuke sweaters heeft voor mannen! Leuk geprijsd ook! Mijn voorkeur gaat uit naar de sweaters rechtsonder.

Deze pagina komt uit de folder van Zeeman. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik niet meteen ergens warm voor liep toen ik deze pagina zag, maar ik vind die kleden van imitatie schapenvacht wel echt heel erg leuk! Je kunt hier alle kanten mee op en ook tijdens de feestdagen kun je hier heel leuk mee decoreren.

Ik weet niet hoe het bij jullie thuis is, maar zodra Paw Patrol op tv komt is Milan er niet meer weg te slaan. Inmiddels is er steeds meer speelgoed van te vinden. Deze bladzijde komt uit de folder van Blokker en ik werd vooral getrokken naar het spel links bovenin. Het doet mij denken aan ‘Mens, erger je niet’ en dit blijft leuk om te spelen. Zeker tijdens vakanties en regenachtige weekenden. Wat betreft de prijs zou dit een leuk schoencadeautje kunnen zijn.

Dit waren mijn favo folderaanbiedingen van deze week en ik hoop dat jij ze net zo leuk vindt als ik.

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *