Home + Tip | Deze kinderkamer musthaves shop je deze week bij Aldi!

Tip | Deze kinderkamer musthaves shop je deze week bij Aldi!

Een extraatje vandaag die ik graag met jullie wilde delen; vanaf vandaag shop je namelijk te gekke kinderkamer musthaves bij Aldi! Het valt op dat budget winkels steeds vaker leuke, hippe spulletjes verkopen. We zien het bij Zeeman, Wibra en zelf bij Lidl, maar nu dus ook bij Aldi. Ik denk dat vooral meisjes heel blij worden van de unicorn spulletjes…

Tijgers!

Voor ik de unicorn spulletjes laat zien, laat ik eerst zien wat Aldi heeft voor jongetjes. Tijgers zijn een hot topic op het moment. Tenminste, dat hoor ik van Milan. Kinderen voor Kinderen heeft een nummer uitgebracht over ‘ Red de Tijger’ en op school wordt geld ingezameld voor het WNF met als doel het redden van de tijger. Deze spulletjes sluiten daar perfect bij aan.

Ik vind het dekbed onwijs stoer en het combineert bijvoorbeeld heel leuk met een monochrome kamer. Het brengt dan wat kleur in de kamer. Op de foto zie je het dekbed een stukje omgeslagen en ook die print vind ik erg leuk op een stoere jongenskamer.

De gordijnen kosten echt drie keer niks en zijn dan ook nog eens verduisterend. Hiermee geef je met een klein budget de kinderkamer al snel een echte make-over.

Unicorns!

Welk meisje is niet gek op unicornis? Ik moet ze nog tegenkomen en heel eerlijk, als ik een meisje had gehad, had ik ook nog wel wat gedaan met dat thema.

Hoe schattig is dit dekbed in combinatie met het schapenvachtje en het kussentje?! Voor nog geen €30,- tover je de meisjeskamer al om in een echte unicorn walhalla 😉 Welk meisje zou je daar niet blij mee maken?

Ik bedenk me net dat dit ook leuke cadeautjes zijn voor een verjaardag of voor het rapport (het kussentje of het plaid dan hè). Ook bij dit thema zijn er passende gordijnen in het roze en ook deze zijn verduisterend.

Voor de wat oudere meisjes

Voor de wat oudere meisjes is er dit dekbed, heel erg tof! Ook deze past goed in een monochrome kamer bijvoorbeeld.

Weet je, eigenlijk is alles heel erg leuk en hoef je helemaal niet veel geld uit te geven om een kamer een totaal andere look te geven.

Dus hup, naar de Aldi vandaag 😉

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Rebecca
    21 juni 2018 / 10:40

    Stiekem wil ik even reageren dat mijn dochter écht voor de tijgers zou gaan. Ze houdt helemaal niet van schattige unicorns. 🙂