Home + Diary | Geslaagd of niet, Lunchen met de jongens, congres en Vaderdag!

Diary | Geslaagd of niet, Lunchen met de jongens, congres en Vaderdag!

Van een congres tot vaderdag en van heel veel werken tot heel veel genieten van de jongens. Het was weer een drukke week, maar gelukkig was het weekend wat rustiger dan de vorige, alhoewel… Ik heb lekker gewerkt op mijn nieuwe MacBook en heel veel bloginspiratie  opgedaan. Kijk je mee naar onze week?

Maandag

Goedemorgen! Ik word wakker met deze week leukerds! We kroelen nog wat en gaan dan uit bed. Het is nog heel vroeg, maar dat geeft mij de gelegenheid nog even wat in huis te doen. Deze vloer moet nodig worden gedweild…

Als ik Milan en Floris heb weggebracht fiets ik naar mijn werk en er waren een hoop jarige collega’s. Dat vinden wij helemaal niet erg 😉

Eenmaal thuis kroel ik lekker met de liefste jongetjes en lezen we Floris voor. Die had alleen hele andere ideeën met het boekje haha.

Dinsdag

’s Morgens doe ik bijna niets anders dan multitasken. Als ik Floris de fles geef, zit Milan ook te eten en eet ik zelf ook tussendoor. Ook deel ik dan handmatig alles artikelen van die dag op social media. Soms is dat er maar één per dag en soms wel twee en een weekendvlog zoals vandaag. Ik wil alles juist handmatig delen omdat ik er zelf een tekstje bij wil delen. Soms ook passend bij die dag. Omdat ik nu heel veel heb, helpt Milan mij spontaan een handje.

Als ik thuiskom van mijn werk eten we en gaan Milan en ik naar de verjaardag van mijn nichtje die 23 is geworden. Voor Milan feest, want die mag nu lekker laat naar bed.

Eenmaal thuis blijkt dat de pakketjesman nog even langs is geweest met deze sleede voor mijn MacBook, hij is fijn!

Pat en ik kijken nog damesvoetbal en gaan daarna lekker slapen.

Woensdag

Spannende dag! Vandaag hoort nichtje Maud of ze is geslaagd voor haar eindexamen… Maar eerst breng ik Milan naar school en sta ik zoals gewoon nog even te kletsen op het schoolplein. Vindt Floris helemaal niet erg, want die krijgt heel veel aandacht van al die moeders 😉

Daarna wandelen Floris en ik samen naar huis en Floris valt langzaam in slaap. Ik leg hem op bed en ga zelf aan de slag!

Ik typ een opdracht en ben daarna vooral druk met het bedenken van blogonderwerpen. Uiteindelijk verzin ik 17 nieuwe onderwerpen! Dat is genoeg voor twee weken, maar de laatste tijd plaats ik regelmatig twee berichten op één dag en dat wil ik graag vol blijven houden. Ik moet nog even aan de bak dus 😉

Tussen de middag besluit ik spontaan te gaan lunchen met de jongens, gezellig! Ik kies voor deze toast met geitenkaas en tomaat. Wat was deze toch lekker!

Daarna loop ik met de jongens langs de kinderkledingwinkel waar Z8 in de aanbieding was met 50% korting. Ik kocht voor Milan alvast dit voor het najaar. Is toch weer mooi meegenomen. De broek staat hem overigens geweldig!

Daarna op naar nichtje Maud, want die zou tussen 14.00 en 15.00 uur horen of ze geslaagd was. Natuurlijk is ze geslaagd! Terwijl we de vlag wilden ophangen kwam er een journalist van het ANP op ons af met de vraag of hij foto’s mocht maken. Heel erg leuk! Daarna gaven we haar haar cadeautje en wat het tijd voor taart. Mijn zus (haar moeder) had deze stiekem al gehaald.

Daarna ging ik met de jongens naar huis. Ik had nog genoeg te doen. Je kent het wel; de was opvouwen, stofzuigen etc.

Donderdag

Vandaag ben ik niet op mijn werk, maar wel aan het werk want ik ga met een collega naar een congres in Veenendaal over krapte op de arbeidsmarkt binnen de zorg. Wij houden ons samen veel bezig met arbeidsmarktcommunicatie dus gaan we hier samen naartoe. Interessante dag!

Het is er druk en alles is mega goed verzorgd. Aan het einde dag de dag brengt mijn collega mij weer thuis en heeft Patrick het eten al klaar. Fijn om zo aan te kunnen schuiven! Pat vertelt dat de wasmachine stuk is en dat was wel te verwachten, want woensdag deed hij ook al zo gek. Als de jongens op bed liggen kopen we online een nieuwe. Hup, die random reader weer uit de la… Zo zonde van het geld, maar we moeten natuurlijk wel kunnen wassen 😉 Het is fijn dat we gewoon een nieuwe kunnen kopen, maar ik had mij wel leukere dingen kunnen bedenken om te doen met dat geld…

Waardeloze foto, maar ’s avond ploffen we samen op de bank met een spannende film op Netflix; Bus 657, aanrader voor een avondje op de bank!

Vrijdag

Nog één dagje werken en dan heb ik weekend! Ik begin om 8.00 uur en werk tot 17.00 uur.

Patrick geeft mij dit bakje mee voor tussendoor, lekker! Tussen de middag gaan we echter weer met collega’s naar de snackbar, daar ging mijn gezonde ochtend…

Eenmaal thuis staat deze al helemaal klaar en aangesloten. Pat heeft er ook al een wasje mee gedraaid. Hij is mooi en doet het vooralsnog goed, maar het blijft zonde. We wilden zo graag een nieuwe bank…

Toch trekken we die avond nog één keer de random reader uit de la, want we boeken een vakantie! Ik vertel binnenkort meer over onze vakantieplannen. Het is overigens een vakantiepark waar ik als kind met mijn zus en zwager ben geweest, leuk!

Zaterdag

Milan is een dagje met opa en oma weg (vertel ik op de weekendvlog meer over morgen) en wij gaan de stad even in. We gaan lekker lunchen en ik geniet van dit broodje carpaccio. Op het terras komen we mijn neefje tegen die ik al lang niet meer had gesproken. Altijd even leuk!

Daarna laten we een pasfoto maken van Floris voor op zijn identiteitskaart die we moeten laten maken. De fotograaf maakt ook nog een foto van een lachende Floris en ik plaats daarna deze Instagram Stories. Zo lief!

Als Milan thuis komt, blijven opa en oma mee eten. We eten patatjes. Milan heeft natuurlijk hele verhalen en valt later op de avond heerlijk in slaap. Hij boft maar met zo’n opa en oma!

Zondag

Het is Vaderdag! Patrick wordt in de ochtend verrast met twee lieve cadeautjes, waaronder een sleutelhanger van Milan. Dit zie je morgen in de weekendvlog 😉 Daarna houden we een lekkere lange pyjamaochtend.

Daarna maak ik met Milan nog wat armbandjes en een verkoopbord voor de markt op school deze week.

Daarna maken we de vensterbank gezellig. Aanstaande zaterdag is het in Gouda ‘Roze Zaterdag’ en dat wordt één groot feest. Omdat wij heel dicht bij de binnenstad wonen willen wij ook iets met dit thema doen. Aan de potjes links hebben we nog regenboog zuurstokken gehangen. Vanwege de zon halen we de papiertjes vrijdag pas van de lolly’s. Anders wordt het wel heel plakkerig en dan ben ik bang dat er vliegjes op af komen. Best leuk toch zo?

’s Middags gaan we naar mijn moeder en (stief)vader en met hen gaan we lekker uit eten. Floris vermaakt zich met de menukaart en met zijn aapje. Kijk nog even hoe schattig!

Ik maak in de avond nog twee DIY’s af voor Mamablogger en typ deze diary af. Rond 21.15 uur plof ik naast Patrick op de bank. Op naar weer een nieuwe week!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Christine
  18 juni 2018 / 15:15

  Oeh, een berenklauw!! Nou wil ik ook.. ?
  Dat blauw/bruin/cognac in de congresruimte is mooi op elkaar afgestemd zeg!
  Leuke week weer en ben benieuwd naar de DIY met het meisje met de parel ?

  • 23 juni 2018 / 18:14

   Ja, zag er ook waanzinnig uit daar. En die berenklauw was heerlijk 🙂 Verder staat de DIY online hoor 😉 ben benieuwd wat je ervan vindt.