Home + Tip| De eerste pepernotenwinkel in Gouda!

Tip| De eerste pepernotenwinkel in Gouda!

Van Delft in Harderwijk zegt je misschien helemaal niets, maar het is de grootste pepernotenfabriek van de wereld en zij hebben een pepernotenwinkel geopend in mijn ‘hometown’ Gouda! Afgelopen week was ik met Milan in de stad, want ik moest een pakketje wegbrengen. Wij fietsten de markt op en zien opeens dat er een paar deuren verder van de boekhandel een pepernotenwinkel was geopend.

Mijn dag liep niet zo lekker, maar dit maakte alles wel een beetje goed, want wat zag dat er allemaal lekker uit!

We besloten even een kijkje binnen te nemen en we mochten meteen van alles proeven. De truffel- en stroopwafelsmaak zijn inmiddels wel favoriet, maar ze hebben er echt van alles. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt de smaak wel vinden in de pepernotenwinkel. Van luxe tot traditioneel, zij hebben het wel.

De Van Delft fabriek bakt ieder jaar meer dan 3 miljard pepernoten en van iedere 100 in Nederland verkochte pepernoten, komen er ongeveer 70 uit deze fabriek. Dan zit het wel goed toch?

Als je in de buurt woont zou ik er zeker even een kijkje gaan nemen. En neem je portemonnee mee, want je krijgt geheid honger 😉

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. 20 oktober 2015 / 09:41

  Wat een leuke en originele blog! Maxime zou het super leuk vinden om dat allemaal te zien! 🙂

  Liefs xx

 2. 20 oktober 2015 / 14:01

  Ik vind het ongelofelijk dat er zoveel soorten pepernoten zijn ondertussen! Heel bijzonder.

  • Janita
   13 november 2015 / 18:28

   Alleen jammer dat er geen enkele pepernoot in de winkel te vinden is, echt alleen maar allerlei smaken kruidnoten!

 3. 20 oktober 2015 / 18:37

  Oeeeeeee, vlakbij waar wij wonen. Hier moeten we echt naartoe! Maar ben zo bang voor m’n portemonnee (en daarna voor mijn lijn, haha)!

 4. Reb
  20 oktober 2015 / 21:08

  Fantastisch nieuws!