Home + Tip: Contentkalender om op te hangen 2.0

Tip: Contentkalender om op te hangen 2.0

Jeetje, wat is mijn vorige blog over de contentkalender veel gelezen zeg! Ik kreeg zelfs mailtjes met daarin leuke reacties en bedankjes voor de tip. Maar ook met vragen zoals “Is er ook een contentkalender die ik op kan hangen?” In eerste instantie dacht ik van niet, omdat ik daar zelf ook al tegenaan liep bij mijn eerdere zoektocht. Maar die is er dus wel, sterker nog, ik gebruik hem al drie (!) jaar! Oja, en hij kost ook maar €1,99 inclusief stickertjes.

Net als bij  mijn vorige blog gaat het om een gezinsplanner/gezinskalender. De vorige was van de Hema, deze is van Kruidvat. Oké, ze zijn misschien druk en behoorlijk kitsch, maar praktisch zijn ze wel!

Wat je vaak ziet bij dit soort planners is dat je de namen boven schrijft en de dagen van de week dan links staan. Op de één of andere manier vind ik dat totaal niet lekker werken, dus toen ik een paar jaar geleden deze ontdekte van kruidvat, kocht ik hem ieder jaar en hangt ‘ie voor 2015 ook al klaar. Afgelopen weekend was ik bezig om de verjaardagen, vakanties, schoolevenementen van M. etc. erin te zetten en bedacht ik mij dat dit dus de ideale contentkalender is om op te hangen.

Het werkt hetzelfde als ik in mijn vorige blog uitlegde. In plaats van de namen links (zoals je op de foto ziet), zet je daar nu de weer je social media kanalen dus bijvoorbeeld Blog, Facebook, Twitter, Instagram en Google+. vervolgens kun je voor de hele week opschrijven wanneer je wat wilt melden op deze kanalen. Zo kan je dus niets vergeten en weet je zeker dat je over zichtbaar bent. Ideaal dus!

Ik ben benieuwd wat je van deze tip vindt. En hij kost maar €1,99 dus het proberen waard toch? Oja, en ze hebben verschillende uitvoeringen dus je hoeft niet perse voor de vogeltjes te gaan hoor 😉

 

gezinskalender, Kruidvat, Mamablogger, Marisca Kenter, contentkalender

Gewone gezinskalender

gezinskalender, mamablogger, Kruidvat, Marisca Kenter

Voorkant kalender

gezinskalender, mamablogger, Marisca Kenter, Kruidvat

Handige stickers erbij!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

  1. 4 november 2014 / 21:15

    Weer een leuke tip ! en voor de prijs hoeven we het niet te laten 😉