Home + Even tussendoor; stoere, leren, budget bikerboots voor jongetjes!

Even tussendoor; stoere, leren, budget bikerboots voor jongetjes!

Ook dit seizoen was ik weer op zoek naar stoere laarsjes voor M. En die moesten nogal aan wat voldoen. Zo moesten ze natuurlijk warm zijn, tegen de regen kunnen, niet te gladde zolen hebben, goed aansluiten en ze moesten ook niet te duur zijn. Om de drie maanden laat ik zijn voetjes altijd opmeten omdat die van hem nogal groeien. Ik wist dus precies welke maat ik nodig had en ging op zoek. En eigenlijk viel het een beetje tegen, veel bruin (net als vorig jaar en had hij al) en niet iets wat aan al de wensen voldeed.

Totdat ik mijn good old Zara app opende; daar zag ik de meest stoere laarsjes voor mijn ventje. Blij dat ik was, maar ze waren niet meer op voorraad….

Toen bleek dat de mogelijkheid bestond dat je aan kon geven dat je een bericht kreeg zodra ze er waren. Daar hoefde ik niet lang over na te denken! De laarsjes bleken een paar dagen later al op voorraad te zijn en ik kreeg zowel via de app als via de mail een melding daarvan. Ik heb ze meteen besteld. Weer een paar dagen later kwamen ze binnen en ik heb absoluut geen spijt van deze laarsjes! Ze voldoen aan al het bovenstaande en ze kosten €55,95. Oja, en ook nog gevoerd met (nep) bont dus ook nog eens lekker warm.

Supergaaf onder een skinnyjeans, laat de broek er een beetje op hangen en eigenlijk is de stoere look er dan al helemaal!

Zara, bikerboots, review, Mamablogger, mamablog, Marisca Kenter

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties