Home + The Letdown | Dé nieuwe Netflix serie voor alle moeders!

The Letdown | Dé nieuwe Netflix serie voor alle moeders!

Een paar weken terug schreef ik over de leukste series voor moeders (klik) en nu kan ik alweer een nieuwe aan het lijstje toevoegen; The Letdown. Ik heb afgelopen weekend alle afleveringen gekeken en ik wilde deze nieuwe Netflix serie toch met jullie delen. Deze serie kijkt namelijk heerlijk weg tijdens alle (nacht)voedingen.

Waar gaat The Letdown over?

The Letdown is een Australische comedy en gaat over Audrey (Alison Bell) die twee maanden geleden haar eerste kindje heeft gekregen; dochter Stevie. Terwijl Audrey zich door de dagen heen worstelt en niet eens weet welke dag het is, is haar man hele dagen aan het werk. Ze zijn allebei inmiddels compleet kapot en om Stevie in slaap te krijgen zet Audrey haar in een auto en gaan ze rondjes rijden. Als Stevie slaapt, slaapt Audrey ook even. Allebei dus in de auto op de plek van een hilarische drugsdealer die ze later overal tegenkomt.

Omdat Audrey weinig steun ervaart, gaat ze bij een moedergroep (met één vader). Stuk voor stuk bijzondere types, maar er ontstaat wel een soort vriendschap tussen de leden van de moedergroep. Er zitten behoorlijke herkenbare verhalen in. Dat autorijden om je kind stil te krijgen herkennen veel ouders wel, maar ook het moment dat je weer aan het werk gaat, je zwangerschapsbrein, borstvoeding in het openbaar etc.

De afleveringen

De afleveringen kijken lekker weg en er zijn er in totaal 7 (met een verrassend einde!) en ze duren ieder ongeveer een half uurtje. Ik heb ze afgelopen weekend lekker gekeken tijdens de flesjes van Floris en hangend op de bank. Even helemaal niks en precies lang genoeg om een momentje voor jezelf te hebben. Ik heb echt gelachen om Audrey en herkende bepaalde situaties echt.

Dus daarom deze tip tussendoor; The Letdown is nu te zien op Netflix. Kende jij de serie al? Zo ja, wat vind je ervan? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Ilse
    16 mei 2018 / 20:31

    Ik vond het jammer dat het maar 7 afleveringen waren. Vond het geweldig en soms heel herkenbaar