Home + Terugblik op mei 2021 | De leuke en minder leuke dingen en mijn favorieten

Terugblik op mei 2021 | De leuke en minder leuke dingen en mijn favorieten

Nog een dag en dan zit mei 2021 er ook alweer op. We gaan met een beetje geluk een heerlijke zomer tegemoet en hopelijk gaan we steeds meer terug naar normaal. Iedere maand kijk ik even achteruit en vertel ik alles over de leuke dingen, maar ook de minder leuke dingen en deel ik mijn favorieten van de maand met jullie. Zal ik maar beginnen?

De leuke dingen van mei 2021

Goede start op een nieuwe school. Begin deze maand startte onze oudste zoon op zijn nieuwe basisschool in onze nieuwe wijk. Een heel goede keus zo bleek, want hij vindt het er geweldig. Ik zal er binnenkort meer over vertellen, maar het was in ieder geval een perfecte start.

✨Leuke, langdurige samenwerking met een kledingwinkel. Vorig jaar ontdekte ik een kledingwinkel die mijn favoriete merk Only Carmakoma verkoopt. Sindsdien kom ik er regelmatig en een paar weken terug had ik er een afspraak voor een langdurige samenwerking. Ik ben oprecht fan van dit merk en inmiddels ook van de winkel. Ik word er niet voor betaald, maar we gaan wel veel leuke dingen doen wat ook weer waardevolle content oplevert voor Mamablogger. Hou Mamablogger in de gaten!

Moederdag. Ik heb een heerlijke Moederdag gehad. Ik werd verrast met leuke cadeautjes en er werd een heerlijk ontbijt gebracht door mijn broer, want mijn nichtje heeft een eigen cateringbedrijf. Er moesten die ochtend zoveel adressen worden gereden, dat mijn broer en schoonzus ook op pad gingen. Het was echt heerlijk!

De nieuwe auto! De nieuwe auto mag ook niet in dit rijtje ontbreken. We zijn er superblij mee en hij rijdt nog lekkerder dan de vorige. Het is een automaat en hoewel ik had verwacht dat ik daar heel erg aan moest wennen, was dat helemaal niet zo, ik vind het heerlijk!

Terras met collega’s. Omdat we allemaal nog deels thuiswerken zijn we zelden compleet als team. Daarom besloten we vorige week met elkaar een terrasje te pakken. Supergezellig, maar wat het nog leuker maakte was dat we erheen gingen in een Volkswagen busje. Wat een belevenis en wat hebben we gelachen.

Thuis gebracht in stijl 😉 

 

Patrick en Milan op mannenweekend.  Patrick en Milan zijn dit weekend op mannenweekend. Ieder jaar plannen ze samen een nachtje weg en Milan mag de bestemming kiezen. Hij koos voor Deventer en ze sliepen in het nieuwste Van Der Vlak hotel. Milan heeft iets met Van Der Valk en vindt het er geweldig. Ook wilde Milan naar Jump XL Ede, een trampolinepark van een bekende YouTuber. En toen bleek dat ze het weekend ook nog een te gekke auto meekregen kon zijn weekend bij voorbaat al niet meer stuk! Ik zal er snel een verslag van plaatsen.

Veel opdrachten voor Mamablogger. Het gaat goed met de opdrachten voor Mamablogger. Veel bedrijven willen samenwerken en ik heb de laatste tijd dan ook heel wat extra artikelen geschreven. Ik hoop heel erg dat dat zo blijft ??.

2900e blogpost geplaatst. En we blijven even bij de blog, want begin deze maand publiceerde ik mijn 2900e artikel! Toen ik begon met bloggen had ik nooit verwacht dat het er zoveel zouden worden. De 3000e komt heel erg dichtbij en dat vind ik echt een enorme mijlpaal.

De minder leuke dingen van mei 2021

? Nasleep van corona. Eind april, begin Mei zaten we in quarantaine omdat we waren besmet met het coronavirus. We waren best voorzichtig, maar ook wij ontkwamen er niet aan. We mogen van geluk gesproken dat we er zo goed vanaf zijn gekomen, maar de nasleep is nog wel voelbaar. Ik heb hier uitgebreid over geschreven.

? De regen. Werden jullie die regen ook zo zat? Ik werd er op den duur echt enorm futloos en chagrijnig van. Ik was het zó beu! Gelukkig is de zon gaan schijnen, precies wat we denk ik allemaal nodig hadden.

Favorieten van mei 2021

❤️ De auto ? We rijden nu sinds januari vorig jaar een Mazda CX5, wat een fijne en ruimte gezinsauto is dat!

❤️ Nieuwe Calvin Klein sneakers. Ik wilde witte, hoge sneakers (heb namelijk dikke enkels en die wil ik ook gewoon verbergen) en vond bij Omoda heel leuke Calvin Klein sneakers (niet gesponsord). Ze zitten heerlijk en staan ook nog eens heel erg leuk vind ik..

Het was alleen niet zo handig ze aan te doen wanneer het regende. Gelukkig zijn ze weer helemaal wit. 

❤️ Kleenex Allergy Comfort Tissues. Voor een samenwerking met Kleenex kreeg ik een heerlijke picknickbox opgestuurd met daarin deze tissues. Deze zijn vooral fijn voor mensen die last hebben van hooikoorts zoals ik. Ik probeerde ze uit en ja, die tissues zijn echt een aanrader! Dat hoefde ik niet te zeggen, want de campagne is al geweest, maar ik heb ze zelf nu ook gekocht.

❤️ Cory Carson familie huis van VTech. Floris is een groot fan van Cory Carson en bij Bol.com kocht ik het familiehuis. Een grote hit, want hij is er helemaal weg van. Het huis is ook heel erg leuk en niet duur, want hij is behoorlijk groot. Misschien een leuke tip voor de feestdagen?

❤️ K van Karlijn. Ik ben misschien een beetje laat, maar vorige week heb ik op Videoland de serie ‘K van Karlijn’ gezien. Wat een ontzettend goede en leuke serie. Aanrader!

❤️ Dit korte broekje van Zeeman. Gisteren kocht ik voor €5,99 dit broekje bij Zeeman. Wat is ‘ie leuk! Het witte shirtje is van HEMA en het spijkerjasje van Zara (wel van vorig jaar). Een superleuke en low budget outfit.

Dit was mei 2021 voor ons! Hoe was die voor jullie? Op naar een mooi en zomers juni!

liefs

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Sandra
    30 mei 2021 / 10:07

    Oh leuk dat ze bij mij om de hoek zijn vandaag Milan en pat. Hopelijk hebben ze genoten van het mooie Deventer