Home + Diary | Pinksteren, 42 gratis en low budget uitjes en Patrick en Milan op mannenweekend

Diary | Pinksteren, 42 gratis en low budget uitjes en Patrick en Milan op mannenweekend

Een week die zo somber en regenachtig begon, maar die we gelukkig af konden sluiten met bakken zon ☀️. Laten we hopen dat dat zo blijft! Het was een week vol gezelligheid. We gingen op de koffie bij onze oude buurtjes, ik ging lekker op pad met Floris en Patrick en Milan hadden hun jaarlijkse mannenweekend. Kijk je mee naar onze week?

Maandag

Het regent de hele ochtend en stiekem balen we daar wel een beetje van. We hadden graag nog even weg gewild, maar het is niet anders. We rijden dan even naar Schoonhoven om weer eens rond te snuffelen in de winkel Pand 96. We kopen er uiteindelijk een mooie plant uit het plantenasiel.

’s Middags gaan we op de koffie bij onze oude buren, gezellig! Terwijl de mannen al naar de auto lopen dweil ik onszelf nog even de deur uit. Kan de vloer mooi drogen terwijl wij weg zijn.

Het was gezellig bij onze buren! Ik vergeet helaas een foto te maken, dan maar een foto van het moment dat we weer thuis kwamen. Veel later dan verwacht, maar dat maakt niets uit. We hebben een leuke middag gehad.

En een foto van de nieuwe plant (links). Blij mee!

Verder werken Patrick en ik gedurende de dag, tussen alles door, aan de nieuwe editie van de 42 gratis en low budget uitjes. Ook heb ik wat ideetjes om een grote verzamellijst te maken, maar het ligt ook even aan de kosten van de vormgever of dat haalbaar is. Ik dacht in ieder geval dat het ons niet zo lukken om weer 42 superleuke uitjes te verzaken (andere dan die in de drie edities hiervoor stonden), maar het lijkt erop dat het weer gaat lukken. Al met al toch een fijne Tweede Pinksterdag.

Dinsdag

De jongens slapen nog. Ik doe de gordijnen open en geniet even van de mooie lucht. We zien hier zulke mooie luchten, ik kan daar echt van genieten.

De jongens zijn wakker, over tot de orde van de dag. Bedden opmaken, ramen open en een wasje wegvouwen en opruimen.

Floris en ik rijden rond 8.00 uur naar mijn werk om een cadeautje te brengen voor een collega die morgen jarig is. Dan kan mijn andere collega de boel versieren en het cadeau klaarleggen. Wij nemen verjaardagen binnen het team altijd heel serieus haha.

De rest van de dag werk ik thuis en ik bewerk op de bank wat foto’s voor mijn werk. Ik probeer af en toe even af te wisselen waar ik zit anders krijg ik echt last van mijn rug en bekken. Floris moet ondertussen wat opruimen van mij.

Woensdag

Floris en ik gaan samen op pad. Eerste stop is de Action voor dit soort dingetjes.

Daarna gaan we even geld storten. Muntgeld voor op de rekening van Milan en briefgeld van de AH zegelboekjes (leg ik morgen uit, want dan komt het spaarverslag van mei online). Dat geld gaat direct naar het potje vakantiezakgeld. Daarna gaan we weer naar huis. Ik werk hard aan de blog met de 42 uitjes, haal een stofzuiger door het huis en we rommelen gewoon lekker totdat Milan weer thuis komt.

Milan kan nog even rustig zitten en gaat daarna door naar de musical. Hij heeft echter wel besloten na de voorstelling te stoppen. Hij heeft er dan vier jaar op gezeten en het is wat hem betreft tijd voor iets anders. Floris en ik gaan ondertussen even naar de stad en wachten daar in het zonnetje op Milan.

Deze leuke kaarten koop je nu voor maar €1,- per doosje bij HEMA!

Eenmaal thuis krijg ik dit mooie cadeau van Omoda. Heel erg blij mee!

En ik krijg deze mooie zitballen. Een van de twee wil ik morgen uitproberen tijdens het thuiswerken.

De rest van de avond zijn Pat en ik samen bezig met de 42 uitjes, best gezellig wel!

Donderdag

Milan moet in het bed van Floris gaan liggen en Floris zou hem voorlezen. Geen idee wat ‘ie hier aan het doen is haha 😅.

Milan is naar school, Floris naar de peuterspeelzaal dus ik heb het huis helemaal voor mij alleen. Ik werk vandaag thuis en heb heel veel te doen, heerlijk dat het dan even stil is haha. Dit is mijn werkplek voor  vandaag. Ik besluit de ergonomische bal te testen die ik gisteren heb gekregen.

Ondertussen op de peuterspeelzaal…

Mijn drukke ochtend zit erop en ik ben al helemaal gaar (is ook wel te zien haha). Ik haal Floris op, we eten wat en ga vervolgens weer verder. De rest van de dag maak ik geen foto’s meer.

Vrijdag

Goedemorgen, de zon is eindelijk gaan schijnen! Ik maak deze foto voor op mijn Instagram.

Nadat ik Floris heb weggebracht rijd ik naar mijn werk. Met de auto, want ik heb vanmiddag een afspraak buiten Gouda.

Opa en oma halen Floris op en hij vermaakt zich er prima met een frisbee.

Eenmaal thuis begint ‘ie met bouwen. Ik moet hier een foto van maken en aan iedereen laten zien zegt ‘ie. Oké, schatje.

Yes, het einde is in zicht! 🥳

Hier kijk ik al de hele week naar uit: de Friends reünie. Oké, niet alles was even vernieuwend, maar ik vond het heerlijk!

Zaterdag

Hoe gaaf is deze Mazda MX-5?! Deze auto krijgen Patrick en Milan mee voor hun jaarlijkse mannenweekend met dank aan Mulder Mazda die het zo’n leuk idee vond dat ze deze auto van nog geen maand oud, aanboden om mee te nemen. Met recht een mannenweekend haha.

Ik haal wat onkruid weg in de tuin en besluit nog wat te bloggen in het zonnetje.

Als de mannen weg zijn, gaan Floris en ik naar de stad en genieten wij ook van wat lekkers.

Ik koop dit te gekke broekje voor hem bij Zeeman. Hij kost maar €5,99!

In de middag verschoon ik de bedden, werk ik nog wat was weg rommelen Floris en ik in huis en in de tuin.

Deze twee cadeautjes komen binnen!

Tijd voor het laatste concert van The Streamers. We hebben van alle drie de concerten genoten, nu weer op naar echte live concerten!

Zondag

Als Patrick en Milan weer terug zijn, gaan we nog even met zijn viertjes naar GOUDAsfalt. Ik vind dat zo’n heerlijke plek! Een van de tofste plekken van Gouda. We pakken even een terrasje en Floris vermaakt zich prima in het zand.

Ik heb van Happysoaps heerlijke bruisballen gekregen voor een voetenbadje. Floris vindt het ook wel interessant haha.

De rest van de middag speelt Milan lekker buiten en rommelen wij in huis en in de tuin. Ik schrijf wat artikelen en aan het einde van de middag stappen we op de fiets om bij mijn ouders te gaan eten. Dit was een heerlijk weekend, op naar een zonnige week!

liefs

 

 

 

DierDier

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 Reacties

 1. Christine
  1 juni 2021 / 10:45

  Wat knap, inspiratie genoeg voor een nieuwe editie van dé 42 uitjes post!! Ben heel benieuwd!
  Leuke Hema kaarten en voor een prikkie zeg!
  Wat een stoer mannenweekend met de Mx-5! Kan me voorstellen dat het wel wat spannend is, rijden in nog zo’n nieuwe auto. Maar gaaf dat ze van Mulder Mazda zo aan jullie denken!

  Ik ben vandaag weer voor het eerst aan het werk nadat ik afgelopen woensdagavond ineens grieperig werd.. was echt een fikse griep en nog sta ik af en toe te zweten en op m’n benen te trillen (en geheugen als een zeef zeg maar), was helaas echt beroerd ervan, je zou haast vergeten dat er ook nog een gewone griep bestaat..!!

  • Marisca
   Auteur
   2 juni 2021 / 07:17

   Oh jee, ben je weer helemaal opgeknapt? Hoop het wel! Mulder Mazda is inderdaad top, Pat en Milan vonden het zo leuk! En ja, de lijst met uitjes wordt weer erg leuk dit jaar (al zeg ik het zelf haha).

   • Christine
    2 juni 2021 / 10:52

    Gelukkig wel, de eerste werkdag ging goed gisteren en woensdag, vandaag gelukkig vrij om weer op adem te komen voor de laatste twee werkdagen van de week. Helaas heb ik ook mijn schoonmoeder op tweede pinksterdag aangestoken waar we toen even langs gingen en ook de beide meisjes hebben gesnotterd, gelukkig ging het aan mijn man voorbij!