Home + Terugblik op afgelopen week | Kies trekken, fotoshoot, shoppen en een coronatest…

Terugblik op afgelopen week | Kies trekken, fotoshoot, shoppen en een coronatest…

Afgelopen week was ronduit rommelig. Enerzijds liep alles lekker door (eigenlijk was het op werkgebied hartstikke druk) en kon ik mijn nagels weer eens laten doen, zo fijn! De dag daarna liet ik echter ook mijn verstandskies trekken en had ik meer last van de napijn dan ik had verwacht. Zaterdag mocht ik een uur shoppen in één van mijn favoriete winkels en had ik ’s middags een fotoshoot thuis, maar ’s avonds kregen we het bericht dat de leerkracht van onze oudste positief was getest op corona waardoor de halve klas zich op zondag kon melden bij de teststraat. Omdat het zo druk en rommelig was heb ik minder foto’s gemaakt dan normaal en vond ik het te mager voor een diary. Daarom de leukste en belangrijkste foto’s van afgelopen week.

Ik heb heel wat gefietst afgelopen week en ik vind het nog altijd even heerlijk. De bakfiets rijdt inmiddels als een trein en tijdens hevige tegenwind voelt het alsof ik wind mee heb.

Ik heb deze week behoorlijk wat voor mijzelf geshopt. Dat doe ik niet zo heel vaak, maar ik wilde mijn garderobe al lenteproof maken en bestelde onder andere deze Veja sneakers. Vanaf de allereerste minuut lopen ze lekker. Ik denk dat ik hier het komende seizoen bijna dagelijks op zal lopen.

Het was ook de week van de pakketjes en we kregen onder andere deze fidgetcube binnen voor een opdracht. Ik moet zeggen dat ik deze ook lastig kan laten liggen. Je wilt toch op de knopjes drukken en eraan draaien etc.

Ik kreeg echter ook dit pakketje binnen van supermarktmerk G’woon als bedankje voor het artikel dat ik schreef over hun producten en hoe je deze kunt gebruiken voor cadeautjes, juffenbedankjes en traktaties. Superlief dat ze dit hebben gedaan!

Ik mocht voor het eerst stemmen met Floris erbij. Hij vond het allemaal reuze interessant en claimde meteen het rode potlood haha.

Zonder gellak op mijn nagels breken ze constant af, hoe kort te ook zijn. Ik was daarom zo blij dat er weer een vers laagje nagellak op kon! Het voelt ook fijner en verzorgder.

Na maanden mocht er weer worden gezwommen. Ik moest wachten op de parkeerplaats, maar maak er een uurtje me-time van met Netflix op mijn telefoon.

En tussen alle bedrijven door liet ik ook nog mijn verstandskies trekken. Hoe dat verliep heb je zaterdag al kunnen lezen.

Een uurtje shoppen in Schoonhoven bij één van mijn favoriete winkels. Ik ging er met een heel volle tas vandoor, het was weer zo fijn! En praktisch, want ’s middags had ik een fotoshoot bij ons thuis.

Ik ben benaderd door een leuke fotograaf die een portfolio op wil bouwen met personal branding foto’s. Ik heb dit soort foto’s altijd nodig en dus zijn we via LinkedIn met elkaar in contact gekomen. Het was ontzettend leuk en ik zal het eindresultaat zeker met jullie delen.

’s Avonds is het tijd voor het concert van The Streamers. We keken deze met Milan en wat hebben we genoten!

We krijgen een mailtje dat één van de leerkrachten van de oudste positief is getest. Vijf dagen na het contact mogen de kinderen zich laten testen en dat is op zondag. We kunnen er op tijd terecht en ik hoop snel de uitslag te hebben. Ik typ dit aan het einde van de middag en we hebben helaas nog niets gehoord.

Aangezien we binnen moeten blijven vermaken we ons thuis maar en gaan Patrick en ik verder met het knippen van de 1600 stickers en 30 kaartjes voor Milans afscheid van school. Naar alle waarschijnlijkheid gaat hij na de meivakantie beginnen op zijn nieuwe school omdat deze dichtbij is en hij graag meer kinderen in de wijk wil leren kennen. Zodra de traktaties klaar zijn zal ik ze delen.

Het was een rare week. Ik hoop dat komende week weer wat soepeler verloopt. Fijne week gewenst!

liefs

 

 

 

SpeelgoedSpeelgoed

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Christine
  22 maart 2021 / 07:00

  Goeiemorgen! Hoop dat je de uitslag al hebt voor Milan en niet nog een dag in spanning moet zitten. Ik had twee weken geleden op maandag ineens een loopneus uit het werk, gebeld en kon zo’n 20u later op dinsdagmiddag terecht om te testen en pas woensdag, eind van de middag, bijna 30u later kreeg ik de uitslag. Echt waardeloos, maar was al blij dat ik woensdag nog de uitslag had en donderdag weer kon werken en niet pas donderdag de uitslag kwam. Dit was de tweede keer, vorig jaar oktober was de eerste keer voor mij en toen ging het toch sneller. Had verwacht dat ze nu sneller zouden zijn dan toen. Maar de wachttijd schijnt weer op te lopen helaas.. maar afijn, belangrijkste is natuurlijk dat de test negatief was, dat hoop ik wel voor Milan, en dat zijn klas weer compleet is bij het afscheid!
  Wat rot van de napijn van je verstandskies, joh, helaas weet ik er ook alles van! Was 11 jaar toen er 4 perfect gezonde kiezen werden getrokken door de tandarts om plaats te maken, anders zou alles niet passen in de toekomst. Toen ik op m’n 27e, tijdens de zwangerschap van de tweede, nog een keer een half jaar een beugel nam (na de beugel in m’n tienertijd was er alleen maar een draadje onder geplaatst waardoor m’n voortanden weer gingen verschuiven, nu dus ook boven een draadje), lukte het happen voor zo’n stenen bitje maar niet. Bleek dat ze een kinderlepel nodig had.. nouja, zeggen ze niet iets over een klein mondje en en groot hart?! ?? Maar mijn 4 verstandskiezen zijn uiteindelijk ook weggehaald, want het is gewoon echt te krap in mijn mond en zonder die 8 elementen kan ik nu eindelijk weer fatsoenlijk flossen en staat alles mooi recht. De verstandskiezen zijn alleen niet door de tandarts maar door de kaakchirug weggehaald, maar van de napijn heb ik gelukkig niet lang last gehad, wel vond ik het nabloeden erg lang duren, dat vond ik dan het meest irritant en misselijkmakend en is me het meest bijgebleven.
  Leuk dat je zo bedankt bent door het team van G’woon en dat je zo waardering voor dat artikel hebt gekregen! En de fotoshootfoto’s zien we vast wel weer eens bij artikelen of op Instagram voorbij komen.. fijne week!

 2. Nancy
  22 maart 2021 / 10:29

  Hi,

  Gelukkig ook een week met leuke dingen! Gave sneakers! Hopelijk is je pijn nu ook weg. Ik had vrijdag wortelkanaalbehandeling en binnenkort de laatste behandeling, mijn god, wat een ellende altijd. Hopelijk ook gauw een goed bericht vanuit de teststraat.
  Fijne week gewenst.