Home + G’woon | Maak te gekke cadeautjes en bedankjes met dit supermarkt merk!

G’woon | Maak te gekke cadeautjes en bedankjes met dit supermarkt merk!

Grote kans dat je het merk G’woon weleens in de supermarkt hebt gezien. Of zelfs hebt gekocht. Misschien zijn de teksten op de producten je weleens opgevallen, maar heb je weleens bedacht dat die teksten perfect passen bij sommige cadeautjes? Bijvoorbeeld voor die ene vriendin, je (nieuwe) liefde, die leuke collega, de juf of meester van je kind of voor je ouders die zoveel voor je doen. Op Instagram zag ik dat de producten van G’woon werden getipt als klein cadeautje. Vorig jaar schreef ik een artikel over vier coronaproof traktaties, ook voor de juf of meester, en daarin liet ik de theezakjes van Pickwick zien met daarop een leuke tekst. De teksten van het merk G’woon zijn echter nog leuker en er is zoveel keuze dat je er alle kanten mee op kan. Ik ging naar de Coop en ben gaan zoeken naar de producten van G’woon met daarop de leukste teksten voor kleine cadeautjes en (juffen) bedankjes. Volgens mij vroeg iedereen in die winkel zich af waarom ik foto’s maakte, maar ik heb wel voldoende inspiratie verzameld!

Ik begin met deze, want hoe leuk is deze voor als we weer een feestje mogen vieren?! Bestel tickets, pak deze in en doe deze zak chips erbij. Geweldig cadeautje toch?!

Wanneer je geld cadeau geeft, maar je alleen een envelop een beetje saai vindt, kun je de envelop ook op deze fles appelsap plakken!

Iemand opvrolijken? Lief kaartje erbij en wedden dat je diegene een glimlach bezorgt?

Een weekendje weg met iemand? Verras diegene met deze eerste hint ?.

We kunnen momenteel niet zoveel, maar we kunnen er thuis wel wat gezelligs van maken! Deze zak chips past daar perfect bij.

Heeft iemand in je omgeving een nieuwe relatie, gaan ze samenwonen of trouwen? Feliciteer ze dan met een leuk pakketje (of ontbijtje) met zo’n lekker sapje erbij. Ik word hier echt heel enthousiast van!

Ken je iemand die onzeker is over zichzelf en hoe hij of zij er uit ziet? Beur diegene dan op met deze zak chips.

Wil je iemand laten weten dat diegene helemaal geweldig is? Doe dat dan met één van deze repen chocolade. ‘Je bent G’woon geweldig’ en ‘je bent G’woon super’ zijn ideaal als juffenbedankje.

Heeft iemand om wie je geeft een nare opmerking naar zijn of haar hoofd geslingerd gekregen? Beur diegene dan op met deze zak noten.

De linker kun je delen met je geliefde, maar stel nu dat je zwanger bent en je een zus hebt die dus tante wordt, dan is die rechter zak toch een superleuk cadeautje om het bekend te maken? Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voor ze het door heeft ?.

Iets liefs doen voor degene van wie je houdt, of hebben jullie een gezellig avondje gepland? Dan kunnen deze chocolaatjes zeker niet ontbreken.

Wil je iemand verrassen met een leuk uitje of ga je iets leuks doen met je kind(eren)? Geef alvast een tipje van de sluier met deze chips. Hebben jullie meteen iets lekkers te eten onderweg!

Dit jaar is nog steeds alles anders, maar wanneer iemand zijn of haar diploma haalt is dit een leuk cadeautje om iemand mee te feliciteren. Deze past sowieso bij een cadeau voor iemand die een behoorlijke prestatie heeft geleverd.

Deze doosjes thee zijn leuk om te verwerken in een pakketje voor die ene vriendin of voor je moeder. Het groene doosje vind ik, in combinatie met een tijdschrift, ook een heel leuk juffenbedankje. Zeker aan het einde van het schooljaar. De vakantie is voor iedereen namelijk me-time.

Welke gelegenheden kun jij bij deze producten bedenken?

Snak jij ook naar een uitgebreide shopsessie met je moeder, je zus of vriendin zonder dat je afspraken hoeft te maken? Of met zijn allen een avondje feesten? Ik ook! Als het geld weer kan rollen of we weer een drankje kunnen doen, kun je deze met een kaartje geven als uitnodiging.

Waar staat G’woon voor?

Ik werd echt heel erg blij van mijn rondje door de supermarkt en voor het schrijven van deze post heb ik uiteraard ook de website van G’woon bekeken. Wat ik leuk vind is dat zij zeggen dat zij meer zijn dan alleen een merk. Het gaat ‘G’woon’ om de kleine geluksmomentjes op een dag. Het leven zit namelijk vol met kleine geluksmomentjes, je moet deze ‘G’woon’ even zien haha. Voor jezelf, maar met een klein cadeautje kun je iemand dus ook dat geluksmomentje bezorgen.

In welke supermarkten is G’woon te koop?

Dit merk is te koop bij de volgende supermarkten:

 • Coop
 • Hoogvliet
 • Spar
 • Vomar
 • Nettorama
 • Boni
 • Deen
 • Jan Linders
 • MCD
 • Poiesz
 • Boon’s Markt
 • En online via Picnic

Ik hoop dat ik je heb kunnen voorzien van genoeg inspiratie. Ik kan zelf in ieder geval vooruit!

liefs

Vaker kopenVaker kopen

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. MarjonS
  14 maart 2021 / 18:15

  Het merk kende ik naar de teksten niet… grappig om ze nu te lezen. Is me nooit eerder opgevallen haha

 2. Christine
  15 maart 2021 / 06:36

  Wat een leuke artikelen, en het gaf jou veel inspiratie zo te zien/lezen ?

  Mijn man zegt nog wel eens bij een grote uitgave (voor het huis ofzo, hij doet er nauwelijks 1 voor zichzelf) dat het geld moet rollen.. dus mij spraken de chocoladekoekjes wel aan! Heb ze ook in geen tijden meer gegeten met suiker erop.. echt jeugdsentiment van vroeger hier!