Home + Te gekke nieuwe planners om te gebruiken na de vakantie

Te gekke nieuwe planners om te gebruiken na de vakantie

Planners, je kunt me ervoor wakker maken en het liefst begin ik iedere maand in zo’n fijne, nieuwe, onbeschreven planner. Zielsgelukkig word ik ervan. Ik schrijf er ook regelmatig over en ik merk dat jullie er net zo blij van worden als ik. Afgelopen weekend schreef ik al dat de vakantie voor veel van jullie ook een moment van bezinning is. Je gaat nadenken over de tweede helft van het jaar. Heb je al doelen bereikt en wat zou je anders willen. Een planner kan je daar heel goed bij helpen. Daarom ging ik op zoek naar toffe nieuwe planners die je na je vakantie kunt gebruiken.

De nieuwe Structuurjunkie light planners

Eerder dit jaar schreef ik al een uitgebreide review over de Structuurjunkie light planner. Deze kwam toen uit in twee kleuren: okergeel en roze. Deze kleuren zijn niet meer leverbaar, maar als je de nieuwe planners ziet is dat helemaal niet erg. De nieuwe kleuren zijn namelijk petrol én panterprint!

Deze planner is echt heel fijn. Mijn voorkeur gaat overigens uit naar de planner met de panterprint, maar ik werk nog in de okergele die ik eerder kocht. Ze zijn in ieder geval al leverbaar, maar mocht je een agenda willen, dan is er ook een plantgroene 2019/2020 agenda.

De nieuwe Mascha planner

En toen was daar ook een nieuwe Mascha planner! Deze zomerse editie bestaat uit verschillende kleuren en heeft een soort zeemeerminnenprint. Het voordeel van deze planner is dat deze veel extra’s bevat zoals een notitieboekje, kaarten, maandstickers en labelstickers.

Mijn nichtje Maud heeft deze planner en heeft er een uitgebreide review over geschreven op haar blog. Deze vind je hier.

Overigens een superleuke blog voor jonge meiden 😉 Oké, einde familiepromotie haha.

Sophisticated Lily

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik Sophisticated Lily nog niet kende totdat ik het tegenkwam op Instagram. Deze planners zijn er speciaal voor ambitieuze vrouwen die hun to do’s goed willen plannen en hun werk af willen maken. Het draait eigenlijk steeds meer om focus. Dat merk ik bij mijzelf ook, want ik word enorm afgeleid door van alles en nog wat; de kinderen, de 1oo1 dingen die nog gedaan moeten worden, mijn telefoon etc.

De planners zijn er in verschillende prints, waaronder ook twee met panterprint (roze en groen). Ook zijn er bijpassende notitieblokjes en kaartjes. Je vindt de hele collectie van Sophisticated Lily hier.

De Happiness planner boxen

De Happiness planner is toch wel één van de eerste planners waarin je niet alleen to do lijstjes kon maken, maar die ook ruimte boden voor reflectie. Daarna zijn er heel veel varianten op gemaakt. Toch zijn en blijven de Happiness planners erg mooi en zijn ze heel doeltreffend.

Nieuw zijn de boxen waarmee je je focust op één bepaald doel zoals mindset ontwikkeling, zelfbewustzijn, law of attraction (dus je trekt bepaalde dingen aan) en de box waarmee je je zelfvertrouwen een boost gaat geven.

Dit is een foto van de zelfreflectie box en wat is ‘ie mooi! Hij bestaat niet alleen uit planners, maar ook uit kaarten met opdrachten etc.

Een prachtig cadeau voor jezelf!

Oké, dit waren dus de planners die ik graag met jullie wilde delen. Naar welke gaat jouw voorkeur uit? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *