Home + Te gek Tumble ‘N Dry nieuws | Combi deals met winterjassen en een Polaroid collectie!

Te gek Tumble ‘N Dry nieuws | Combi deals met winterjassen en een Polaroid collectie!

Met het nieuwe seizoen in aantocht kan het niet anders dan dat je op Mamablogger de komende tijd weer vaker berichten over kinderkleding voorbij ziet komen. Ik probeer het te doseren, want anders zou ik er iedere dag wel over kunnen schrijven. Toch wilde ik dit bericht snel met jullie delen, want Tumble ‘N Dry heeft twee heel leuke nieuwtjes. Je kunt nu namelijk combi deal winterjassen kopen én ze gaan de samenwerking aan met Polaroid. Deze retro collectie ligt al heel snel in de winkels en is zo ontzettend leuk!

Special edition winterjassen met combi deal

Tumble ‘N Dry heeft zes limited edition jassen uitgebracht voor dit seizoen. Voor zowel jongens als meisjes uiteraard. Bij aankoop van een special edition jas krijg je nu een sjaal en muts ter waarde van € 44,98 cadeau. De combi deal geldt zolang de voorraad strekt dus sla snel je slag! Je vindt deze combi deals op de website van Tumble ‘N Dry.

De combi deals beginnen bij maat 68 en gaan tot maat 134/140. Winterjassen zijn heel prijzig, dus dit zijn wel heel fijne acties. Zouden meer merken mogen doen 😉

De nieuwe Polaroid collectie van Tumble ‘N Dry!

Dan ander heel erg tof TND nieuws: vanaf september ligt de Polaroid collectie in de winkels! Dit is wat zij er zelf over zeggen:

Retro is hot en een polaroid is dé wintertrend van 2019. Hoe tof is het dat er eind augustus/begin september een tussencollectie komt van Tumble ’N Dry in samenwerking met Polaroid! Het wordt een te gekke, kleurrijke en sportieve collectie met coole hoodies, T-shirts en sweatpants. 

Ik kreeg de beelden van deze Tumble ‘N Dry X Polaroid foto binnen door middel van een persbericht en was op slag verliefd. Ik vind dit zo’n toffe collectie!

Hoe ziet jouw kind eruit over 10 jaar? Waar is hij of zij dan, wat vindt ‘ie leuk en welke dromen heeft ‘ie? Milan is over 10 jaar bijna 19. Hij is dan volwassen en heeft zijn middelbare school dan net achter de rug. Als het goed is haha. Misschien heeft ‘ie dan al zijn rijbewijs en heeft ‘ie een keuze gemaakt wat betreft zijn studie. Een gek idee. 10 jaar lijkt zo ver weg en tegelijkertijd vliegt de tijd en lijkt 10 jaar helemaal niet zoveel als je gewoon je leven leidt. Kijk maar naar mijn blog van van de week waarin ik schreef over het feit dat ik mijzelf soms oud voel.

Kinderen die een item van de Tumble ’N Dry X Polaroid collectie hebben geshopt, kunnen een foto van zichzelf maken onder het mom ‘My future is me now’ en laten zien hoe zij er over 10 jaar uitzien. Speel met je fantasie en durf te dromen!De 100 beste inzendingen worden gebruikt voor een echt Tumble ’N Dry X Polaroid boek waarin Generatie Z in beeld zal worden gebracht. Te gekke manier om te kijken of alle dromen zijn uitgekomen.

Eens kijken of jij net zo enthousiast bent over deze collectie als ik:

En, wat vind je ervan? Ik word er oprecht heel erg blij van! Leuk nieuws dus en in september zeker even deze nieuwe collectie in de gaten houden.

Ik wil nog even benadrukken dat ik op geen enkele manier ben gesponsord voor dit artikel. Deze is geschreven uit oprecht enthousiasme. 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *