Home + Interieur cadeautje | 30 dagen woon challenge van Kwantum!

Interieur cadeautje | 30 dagen woon challenge van Kwantum!

Soms kom je van die dingetjes tegen waar je meteen heel blij van wordt. Van die kleine blijmakers waar je heel veel plezier aan beleeft. Zo’n blijmaker kwam ik van de week tegen bij Kwantum. Ik was eigenlijk op zoek naar heel iets anders totdat ik kleine kartonnen huisjes in een bak zag liggen. Ik was nieuwsgierig en pakte er eentje. “30 dagen woon challenge” stond erop. Iedere dag trek je een papiertje uit het huisje en iedere dag staat er dus een nieuwe woon challenge op.  Vind jij het lastig om wat aan te passen in je interieur en weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je op zoek naar het ideale cadeautje voor de housewarming van die ene vriendin? Dit is het!

Waarom een 30 dagen woon challenge?

Waarom zou je meedoen aan een woon challenge? Veel vrouwen vinden het lastig en weten niet zo goed waar ze moeten beginnen. Op Pinterest zie je de meest fantastische plaatjes voorbij komen, maar om je huis zelf op die manier te stylen is vaak lastig. Al is het maar omdat je minder ruimte hebt, de lichtinval anders is of je budget wat beperkt is. En als je het al kunt doen, waar begin je dan? Moet het wel zo rigoureus? Allemaal vragen die wij vrouwen onszelf geregeld kunnen stellen.

En misschien is je huis wel helemaal naar je zin, maar wil je met kleine veranderingen aan de slag. Het nieuwe seizoen begint weer, we zitten straks weer vaker binnen en dan wil je dat het binnen knus en gezellig is.

Naast het stylen zijn er ook van die klusjes waar we niet zo snel aan denken, maar die zo nu en en dan wel gedaan moeten worden. Hoe vaak maak jij bijvoorbeeld je radiotor echt goed schoon?

Met al deze onderwerpen ga je aan de slag tijdens de 30 dagen woon challenge!

Superleuk cadeautje voor jezelf of voor iemand anders

De opdrachten uit de challenge zitten in een leuk kartonnen huisje. Deze kost ongeveer €4,- bij Kwantum. Vervolgens trek je iedere dag een papiertje uit het huisje met daarop een nieuwe opdracht. Deze zijn klein en gemakkelijk uit te voeren. Mocht het een dag niet uitkomen, dan kun je deze ook even laten liggen en later ruilen. Een muurtje verven terwijl je zo naar je werk moet is natuurlijk niet zo handig 😉

De opdrachten variëren verder van “leg de kussens op de bank eens anders” tot “trakteer jezelf op een mooie bos bloemen” en van “maak de radiatoren eens goed schoon” tot “reorganiseer alles aan de muren”. Eigenlijk draait deze challenge erom dat je alles in je huis nóg leuker en gezelliger maakt.

Dit is toch superleuk?! Ik vind dit soort cadeautjes ook heel leuk om alvast in te slaan voor de feestdagen en cadeau te geven aan die ene vriendin of die leuke collega. Gewoon een lief en mooi gebaar.

Ik wilde in ieder geval de tip met je je delen en ben heel benieuwd wat je ervan vindt.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 Reacties

 1. tessa
  23 augustus 2019 / 10:43

  Wat een gaaf ding! Maar ik kan hem niet vinden op de website van Kwantum?

  • 24 augustus 2019 / 07:30

   Oh, geen idee eerlijk gezegd. Ik heb hem in de winkel gekocht. Misschien komt ‘ie nog online? Hij is inderdaad wel heel leuk hè? 🙂

  • 25 augustus 2019 / 09:46

   Ja, gaaf hè? Zet je op een andere manier aan het werk en denken in je interieur.