Home + Speelgoed | De foodtruck en ijscokar van Zeeman

Speelgoed | De foodtruck en ijscokar van Zeeman

Het Sinterklaasjournaal is weer begonnen en dat betekent schoentjes zetten, shoppen voor Pakjesavond en heel veel nieuw speelgoed in huis (waar laten we het allemaal?!). Na 10 jaar moederschap is er één ding dat ik heb geleerd en dat is dat speelgoed met eten het altijd goed doet. Keukentjes, houten etenswaren, winkeltjes, alles om je keuken mee aan te kleden, you name it en kinderen vinden het fantastisch. Dat bleek ook wel toen de ijscokar van VTech in no time overal was uitverkocht. Niet veel later volgde de barbecue kar en ook die was een regelrechte hit. Zeeman heeft nu ook iets heel leuks; de foodtruck en ijscokar. Wel een stuk kleiner dan de karren van VTech, maar niet minder leuk!

De foodtruck en ijscokar van Zeeman, klein maar fijn!

Oké, ze zijn dus niet groot, maar ze zijn ideaal als klein cadeautje en om ergens mee naartoe te nemen. De karretjes kosten €7,99 en zijn ongeveer 25 x 17 centimeter. Dat klinkt heel klein, maar in de praktijk valt dat best mee. Je kind kan er alleen niet achter lopen. Floris vond dat geen bezwaar en is al dagen druk met “hamburgers bakken”.

Leuke toevoeging op andere speelsets

De sets zelfs zijn uitgebreid. Er zitten veel accessoires bij en de kinderen kunnen er echt heel erg leuk mee spelen. Met de foodtruck kunnen bijvoorbeeld hamburgers worden gemaakt en bij de ijscokar zitten veel verschillende ijsjes. Lekker afwisselend dus. Nu kunnen kinderen met de losse karren spelen, maar de accessoires zijn ook leuke toevoegingen op bestaande speelsets. Bij beide sets zit papiergeld en bestek. Bij de foodtruck krijg je er ook bordjes bij.

Floris vindt het vooral gezellig om met de karren op het kleed te spelen en heeft zich daar een tijd prima vermaakt.

Perfect cadeau voor Sinterklaas

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor Sinterklaas dat niet te duur is, maar waarvan je weet dat er veel mee wordt gespeeld? Dan zijn de foodtruck en ijscokar van Zeeman een perfecte toevoeging in de zak van Sinterklaas.

Mocht je net zo enthousiast zijn als ik, dan adviseer ik je deze snel te shoppen omdat ik begreep dat ze heel hard gaan. Wordt jouw kind ook zo blij van kookspulletjes? Alvast veel plezier met geven!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie