Home + Binnenkijken in ons nieuwe huis! Het interieur en de wijk verkennen…

Binnenkijken in ons nieuwe huis! Het interieur en de wijk verkennen…

Normaal gesproken komt er op maandag een diary online. Die is er vorige week en deze week helaas bij in geschoten, omdat we het te druk hadden met de verhuizing. Wie weet komende week, ik doe mijn best, maar een diary in elkaar zetten kost best veel tijd en dat hebben we momenteel even niet. Volgende week zijn we een paar dagen vrij, heerlijk! Dat betekent echter niet dat er niets online komt en daarom deel ik vandaag al wat foto’s met jullie van ons nieuwe interieur. Afgelopen weekend hebben we schilderijen opgehangen, versierd voor Sinterklaas en stukje bij beetje wordt het steeds gezelliger. Oh, en de katten zijn thuis gekomen! Kijken jullie mee?

Kattenproof tuin

Voor de katten mee konden verhuizen, moest de tuin eerst ‘kattenproof’ worden gemaakt. Dit betekent dat ze de tuin voorlopig niet uit kunnen (althans, dat hopen we) en ze op hun gemak hun nieuwe huis kunnen verkennen en eraan kunnen wennen. Dat ‘kattenproof’ maken is afgelopen week gebeurd.

Zoals je ziet is er geen gaas gespannen over de gehele tuin, maar alleen bij de schutting. Zodra de katten gewend zijn, kunnen we de latjes die naar binnen steken los maken en vervolgens met het gaas oprollen. De schutting blijft op die manier mooi. Op de eerste foto zie je onder de schutting nog wat ruimte, maar inmiddels is dat ook verholpen en is de tuin opgehoogd.

De woonkamer

Inmiddels is de woonkamer ook een stuk huiselijker. Afgelopen weekend hebben we de schilderijen opgehangen en we hebben planten gekocht, pannenkoekenplanten gekregen (zo leuk!) en er staan bloemen op tafel. Het wordt steeds meer ons thuis.

In ons oude huis stond de tv in een nis, hier zien we dat hij best klein is. Er zal komend jaar dus wel een grotere voor in de plaats komen ☺️.

De gang

Dit was het eerste plekje dat we op orde hadden: de gang. Deze was lekker makkelijk haha. Inmiddels staat de kapstok er ook, maar die laat ik later zien als alles echt klaar is.

Zelfs de trapkast is opgeruimd!

Oké, misschien niet spannen, maar dit zijn huisvrouwen goals hoor 😂. We hebben namelijk een stellingkast in de trapkast staan voor de voorraad. Inmiddels staat alles in de stellingkast en is de rest van de kast ook opgeruimd, lekker!

Onze nieuwe wijk verkennen

We wonen er pas een week, maar toch wilden we de wijk gaan verkennen. Er wordt veel gebouwd en we zijn nieuwsgierig naar wat er verder gaat gebeuren in de wijk. We hebben al zoveel moois gezien! De komende periode gaan we de rest van de wijk verkennen, speeltuintjes zoeken en genieten van de prachtige natuur.

De rest van het huis?

De rest van de kamers heb ik nog niet laten zien, dat volgt binnenkort. Die zijn namelijk nog niet helemaal klaar, maar ze worden leuk!

Wat vinden jullie er tot nu toe van? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. Christine
  9 november 2020 / 06:29

  Leuk Marisca, jullie zijn al echt ver!
  En begrijpelijk dat een diary er nu bij inschiet, daar ligt je prioriteit nu niet. Wij waren gisteren 7 jaar getrouwd (en 12 jaar samen). Zaterdag eten laten bezorgen en dat was het eigenlijk.. hopelijk kunnen we volgend jaar wél weer uit eten en iets leuks doen! Je kunt je nu zó verheugen op die anders zo gewone dingen als een bioscoopje en een restaurantje pakken..

  Je dressoir vind ik erg gaaf! Is dat toevallig mangohout?

  • Christine
   9 november 2020 / 06:31

   P. S.: staat de tijd op de site nog op zomertijd? Want deze reactie is van 6.29 volgens je site, maar het is nu 5.29 😉

   • Marisca
    Auteur
    10 november 2020 / 07:56

    Haha klopt! Ik laat hem altijd staan, dan weet ik zeker dat ik het niet vergeet te wijzigen 🙈

  • Marisca
   Auteur
   10 november 2020 / 07:57

   Gefeliciteerd met jullie trouwdag! Waar hebben jullie eten besteld? Was het lekker? Thanks, het dressoir is inderdaad van mangohout en is van Loods 5.

   • Christine
    10 november 2020 / 10:13

    Dankjewel! We zijn fan van Koeien en Kaas maar die bezorgden niet thuis, dus wat bij De Beren besteld. 19.15u bezorging aangeklikt, kwam de bestelling om 19.35.. en alles lauw tot koud. We hadden erg trek dus we hebben toch ‘lekker’ gegeten, maar dat was echt een tegenvaller.. vond het ook zo sneu voor die fietskoerierster, maar als het zo ver over tijd bezorgd wordt kán het ook haast niet meer warm zijn..

 2. Anne
  24 mei 2021 / 10:28

  Wat mooi! Zeker die luxe eetkamerstoelen geven het een super mooie chique touch. Ik ben fan!

  Anne