Home + SNURK beddengoed, de finishing touch op Floris’ kamer!

SNURK beddengoed, de finishing touch op Floris’ kamer!

Toen we terug kwamen van zomervakantie gingen we meteen thuis aan de slag met de slaapkamers. Milan kreeg de zolder, Floris de kamer van Milan en ik verhuisde met mijn werkplek van zolder naar de oude kamer van Floris. Binnen een paar dagen was alles anders en had Floris opeens extra speelruimte op zijn nieuwe kamer. Er ontbrak echter nog één ding: stoer beddengoed dat past bij zo’n grote jongenskamer. Uiteindelijk vonden we beddengoed dat perfect bij Floris én zijn kamer past. Kijk je mee?

Achtbaan beddengoed

Sinds Floris afgelopen zomer in Toverland in de achtbaan is geweest, is hij een groot fan van achtbanen. Toen we van SNURK twee dekbedovertrekken mochten uitzoeken en we deze achtbaan zagen, was de keuze duidelijk. Deze achtbaan is super stoer, past qua kleuren goed op Floris’ kamer en is gemaakt van biologisch katoen. Als je zoekt op ‘dekbed biologisch katoen‘ vind je dit dekbedovertrek ook. Het voordeel van dit beddengoed is dat het lekker zacht is, ook wanneer het uit de was komt. Het voelt dan niet stug.

Dekbedovertrek en speelkleed in één

Als je zoekt op ‘dekbedovertrek kinderen‘ kom je heel veel tegen. Er is natuurlijk veel keus, maar ik heb wel een heel leuke tip voor je van SNURK. Dit is namelijk een dekbedovertrek en speelkleed in één. Het overtrek is wit en over het hele dekbedovertrek loopt een autobaan. Ideaal voor kleine autofans! Floris rijdt er overheen met zijn zelfgebouwde LEGO auto’s. Vindt hij juist fijn, want dan heeft het de goede hoogte haha.

Naast deze rijbanen zie je allemaal figuren. Je ziet het misschien niet meteen, maar deze zijn gemaakt van Play-Doh klei door kunstenaar Georgina Vieane. Natuurlijk perfect op de kinderkamer!

Floris is er helemaal blij mee. Hij kan voorlopig weer vooruit. Welke van dit SNURK beddengoed vind jij het leukst?
liefs
Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *