Home + Sinterklaascadeaus 2022 | Dit krijgen de jongens voor Sinterklaas

Sinterklaascadeaus 2022 | Dit krijgen de jongens voor Sinterklaas

Het is bijna zo ver: pakjesavond 2022! Wij vieren dit aanstaande zondag met familie. En Sinterklaas en de Pieten komen ook dit jaar weer even bij ons langs. In de zomer begonnen we al met de Sinterklaasinkopen. Zo zag Milan het één en ander op vakantie, maar zijn zakgeld was al op. We hebben zelf ook nog wat voor de jongens gekocht, maar op is op. We hebben toen met hem overlegd dat we het alvast zouden kopen voor Sinterklaas. Dat vond ‘ie een prima idee. Toen leek Sinterklaas nog ver weg, maar inmiddels is het bijna zo ver en kunnen de cadeaus in de zak. Dit zijn de Sinterklaascadeaus voor de jongens.

Sinterklaascadeaus voor Milan

De jongens waren jarig in oktober en zijn toen al flink verwend. Dan is het soms lastig om nog iets leuks te bedenken voor Sinterklaas, maar het is weer gelukt. Naast deze cadeaus krijgen ze ook nog cadeaus van opa en oma en hun ooms en tantes. Heel bont willen we het dus ook niet maken. Ze krijgen immers meer dan genoeg.

Voor Milan kochten we het volgende:

Sinterklaascadeaus voor Floris

En dit kochten we voor Floris:

Ongeveer hetzelfde bedrag

We letten er altijd goed op dat we voor beide jongens ongeveer hetzelfde bedrag uitgeven. Alles wat we kopen noteer ik in mijn notities op mijn telefoon. Nu ik dit artikel aan het schrijven ben en de linkjes naar het speelgoed toevoeg, merk ik dat prijzen niet overeenkomen met wat wij ervoor hebben betaald. Prijzen zijn gestegen zo vlak voor de feestdagen en Gabby’s poppenhuis is inmiddels zo’n €50,- duurder ten opzichte van oktober! Dat vind ik een bizarre prijsstijging.

Welke Sinterklaascadeaus hebben jullie gekocht? En merken jullie ook prijsverschillen nu de feestdagen naderen? Klets mee in de comments hieronder of op de socials van Mamablogger.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *