Home + Diary | Presentaties, mini musical, congres en geen weekend weg

Diary | Presentaties, mini musical, congres en geen weekend weg

We hebben een bomvolle week achter de rug die uiteindelijk compleet anders verliep dan we hadden gehoopt, maar soms is dat zo. We hadden een weekend weg gepland, maar Floris werd ziek. Hoe zeggen ze dat? Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Verder gaf ik een aantal presentaties voor mijn werk, had ik een congres, gingen we naar de mini musical van Milan en Pat hing de kerstverlichting op. Kijk je mee?

Maandag

Goedemorgen! Ik heb om 10.00 uur een afspraak op één van onze locaties en wil daar op de fiets naartoe. Het is niet handig om eerst naar mijn werk te fietsen om vervolgens drie kwartier later weer op de fiets te stappen. Dat kost alleen maar tijd. Ik begin daarom vanuit huis zodra de jongens op school zijn. Ook begin ik vroeg, want het is een volle week met veel afspraken en donderdag heb ik de hele dag een congres. Ik kan mijn tijd daarom goed benutten.

Op de fiets naar de afspraak. Ik heb de afspraak op mijn oude werkplek. Altijd leuk om daar te zijn en collega’s te spreken die je al een tijd niet hebt gezien. Na deze afspraak fiets ik weer naar kantoor waar ik tot 17.00 uur werk.

Na een drukke dag kijken we voetval en tussendoor het Sinterklaasjournaal. Ik ben moe en plof lekker op de bank met een boek. Morgen weer een dag.

Dinsdag

Stofzuigen en dan dweilend de deur uit. Geeft altijd een lekker gevoel.

Als de jongens op school zijn fiets ik door naar deze locatie, want we hebben hier de hele ochtend een overleg en ik geef voor een deel de presentatie. Hierna heb ik nog een kort overleg met een collega en omdat ik op dinsdagmiddag altijd thuis werk, rij ik daarna weer naar huis. Pat is op tijd thuis dus ik kan in de middag nog even doorwerken tot na 17.00 uur omdat hij kookt. Is wel heel fijn.

Al trakteer ik mijzelf tussen de middag wel op een gebakken ei met stukjes kaas.

Ook maak ik nog even deze foto van onze ouwe dibbes Bobby. Volgend jaar wordt ‘ie 18!

We liggen er vroeg in ’s avonds. We zijn moe en Floris is niet fit dus we bereiden ons voor op een kort nachtje. En wat ziet de muur er gek uit op deze foto. In het echt is deze gewoon vlak hoor haha.

Woensdag

Inderdaad een korte nacht, want vanaf 4.00 uur zijn we in de weer met dit zieke kereltje. Ik zag het gisteren al aankomen. We hopen dat hij vrijdag wel Sinterklaas kan vieren op school en we het weekend weg kunnen. We gaan het wel zien, eerst maar even beter worden.

Ik werk nog een paar uurtjes en doe tussendoor de privéadministratie. Moet ook gebeuren!

Er komt een heerlijk pakketje binnen!

Milan maakte dit bord op school haha.

In de middag kijken opa en ik bij de mini-musical van Milan. Floris is even bij oma.

Na het eten moet ik naar Bodegraven om een presentatie te geven voor mijn werk. Eigenlijk zijn het drie korte presentaties van 20 mini aan drie verschillende groepen collega’s. Heel erg leuk! Rond 21.00 uur ben ik weer thuis.

Donderdag

Floris is helaas nog ziek en ik moet vandaag naar een congres. Zo ontzettend balen en vind dit soort dingen echt lastig. Ik voel me dan zo schuldig naar Floris. Gelukkig mag hij naar opa en oma en vinden zij het helemaal niet erg, maar ik wel. Uiteindelijk knapt hij wat op en kan ik het meer loslaten. Het is echter wel chaos vanmorgen, want we stapten ook nog eens in de verkeerde trein. We moesten namelijk naar Utrecht. Gelukkig zagen we het op tijd en konden we op Woerden nog overstappen ?.

Na het congres snel de auto in en naar huis. Naar de mannen en de deur niet meer uit. Gelukkig kan ik regelen dat ik morgen thuis werk. Dat voelt toch veel fijner.

Vrijdag

Toch verloopt de vrijdag ook weer anders dan verwacht, want Floris lijkt opgeknapt te zijn en wil graag naar school. Fijn voor hem, want vandaag komt Sinterklaas aan op school. Hij heeft er zin in! Ik kan dus de ochtend naar kantoor en werk de middag wel thuis zodat hij even bij kan komen. Ik spreek in ieder geval af met de juf dat ze me uiteraard moet bellen als het niet gaat. Dan ben ik zo weer thuis. Dat gebeurt niet dus hebben we goede hoop voor het weekend.

Maar als ik hem ophaal blijkt het toch teveel geweest. Van 14.30 tot 16.30 uur slaapt hij op de bank onder een plaid van Milan ?.

En hoe gaaf is de surprise die Milan heeft gekregen?! Past perfect bij hem!

Ondertussen werk ik nog even flink door voor mijn werk. Het was zo’n drukke week vol afspraken, dat ik nog even door moet om dingen af te krijgen.

Zaterdag

We zouden vandaag naar Venlo rijden. Hier zouden we overnachten en we zouden ’s middags nog even naar Duitsland rijden om te shoppen bij de DM. Omdat Floris nog niet zo lekker is, is het sneu en zonde om daarheen te gaan. We besluiten het hotel te annuleren, dat kan gelukkig nog. Milan en ik gaan ’s morgens naar een verjaardag en gaan daarna shoppen voor Sinterklaascadeaus voor de volwassenen. Pat en Floris blijven thuis. En hoe leuk is deze Fred van Leer kersthanger die Milan en ik tegenkomen in één van de winkels?!

’s Middags rijden we even naar de Intratuin voor buitenverlichting. Met Floris gaat het een beetje op en neer, maar dit gaat goed en misschien kunnen we morgen toch met zijn vieren naar Toverland waar we met vrienden heen zouden gaan. We bekijken het per dag en we zien het wel. Het gaat zoals het gaat.

Ondertussen is dit binnen en komt hier een winactie mee online…

Pat heeft de verlichting buiten opgehangen. Super gezellig!

Zondag

Na wederom een kort nachtje besluiten we dat Pat en Milan naar Toverland gaan en Floris en ik thuisblijven. Zij vertrekken al vroeg en hebben daar om 11.00 uur afgesproken. Pat neemt onze auto mee en als Floris en ik er toch even uit willen pakken we Pat z’n auto om mee naar opa en oma te rijden. Ik rij nooit in deze auto en het is even wennen weer te moeten schakelen. Gelukkig gaat het goed en slaat de auto niet af haha.

Bij opa en oma. Met Floris gaat het weer beter, al hangt hij de rest van de middag weer op de bank. Een goed besluit om hem toch niet naar Toverland mee te nemen.

Ik werk ondertussen even flink door voor Mamablogger en werk de mailbox bij. Dat was afgelopen week even geen prioriteit. Sowieso gaat mijn werk voor mijn werkgever altijd voor Mamablogger en ik kan geen ijzer met handen breken. Na deze middag ben ik weer bij.

Op naar een nieuwe, hopelijk wat rustiger week ?! Fijne week!

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *