Home + Diary | 10 centimeter van mijn haar af en Patrick is jarig!

Diary | 10 centimeter van mijn haar af en Patrick is jarig!

Eigenlijk was het best een rustig weekje. Alles ging zijn gangetje en dat was best lekker. Even geen extreme drukte, vol geplande dagen en de hele dag heen en weer rijden. Heerlijk! Toch heb ik nog genoeg te laten zien, want ik laat zeker 10 centimeter van mijn haar afknippen én we sluiten de week af met de verjaardag van Patrick!

Maandag

Goedemorgen! Het is weer maandag dus tijd om Milan naar school te brengen. Hij laat mij deze tekening zien en is natuurlijk heel erg trots.

Tijd om naar het werk te gaan! Ik lunch met een kippensoep en zie halverwege de middag deze foto van Floris die er vandoor gaat met de rugtas van Milan, zo grappig!

Patrick staat in de file dus ik haal de jongens op. Floris was de hele dag bij opa en oma en heeft zich prima vermaakt.

’s Avonds luister ik nog wat liedjes op YouTube. Natuurlijk kan Eminem niet ontbreken… 😉

Dinsdag

Ik loop met de jongens richting mijn ouders om Floris weg te brengen. Dit is altijd zo’n mooi plaatje! Een heel goed begin van deze dag.

Na een lange dag kom ik thuis bij mijn mannen. Er is niets beters dan dat! Ondertussen is ook de Viva binnen gekomen. Voor mijn kerstpakket koos ik een abonnement en dus word ik iedere verblijd met een tijdschrift.

Maar Milan heeft ook wat te lezen meegenomen uit school; een superleuk gedicht

Woensdag

Het is mijn vrije dag en Floris en ik brengen Milan naar school. Daarna fietsen we nog een stukje en halen we croissantjes bij de bakker. Tijdens het fietsen valt Floris in slaap en ik breng hem voorzichtig naar bed. Daar trek ik heel zachtjes zijn jasje uit, doe ik zijn sjaal af en toen kon ik het niet laten deze foto te maken. Daarna deed ik zijn schoentjes uit en heeft hij nog heerlijk geslapen.

Als we Milan uit school hebben gehaald, eten we thuis de croissantjes en gaan de jongens nog even spelen terwijl ik nog wat werk. Ik heb momenteel heel veel opdrachten lopen voor Mamablogger en daar ben ik heel erg blij mee! Ze moeten alleen nog wel “even” worden geschreven 😉

Daarna springen we weer op de bakfiets en brengen we Milan naar de musicalles.

We zijn laat terug uit de musicalles en moeten snel door naar de zwemles. We besluiten om toch even wat te gaan halen. Heel slecht, maar soms oh zo handig!

Als Patrick en Milan naar de zwemles zijn geef ik Floris nog een fles en hij valt in slaap. Dat is ook niet zo gek na al het spelen en fietsen. Ik leg hem op bed en werk nog wat totdat Pat en Milan thuiskomen. Daarna kijken Pat en ik samen naar de eerste afleveringen van het nieuwe seizoen van The Blacklist. Hij is weer goed!

Donderdag

Ik moet vroeg beginnen dus spring vroeg onder de douche en maak nog een foto van mijn lange haar. Vanavond gaat het er namelijk af…

Ik hoop de bui nog voor te zij, maar onderweg naar mijn werk krijg ik toch een regenbui over mij heen! Ik app deze foto naar Patrick.

Op mijn werk ligt er een envelop voor Milan. Een collega heeft voetbalplaatjes van AH voor Milan. Hij is er erg blij mee!

Om 10.00 uur zit ik op mijn werk klaar voor de webinar van Marlou Volkerink. Erg leuk en ik zou mij graag inschrijven voor de hele training. We hebben echter nog zoveel andere plannen dat ik het toch nog wat prijzig vind ook al is het een zeer scherpe prijs. Binnenkort komt de nieuwe bank, wordt de muur geïsoleerd en Pat krijgt begin maart een heel nieuw gebit. Tja, je kunt je geld maar één keer uitgeven…

In de middag rijd ik naar één van de centra van de zororganisatie waar ik voor werk en maak ik kennis met de Smart Glass. Heel gaaf! Ik kan erheen fietsen en het is gewoon even droog, lekker!

Eenmaal thuis liggen deze twee dozen te wachten. In die van de Bijenkorf zit een verjaardagscadeau voor Pat en in de onderste zit eindelijk de bestelling van Zara die ik deed in de sale op Tweede Kerstdag. Er was iets misgegaan, maar gelukkig is het nu toch binnen.

’s Avonds komt de kapster en er gaat zeker 10 centimeter van mijn haar af! Ik laat jullie het eindresultaat nog zien.

Vrijdag

Goedemorgen! Ik ben er vroeg bij en bestel in de Z8 sale nog wat kleertjes voor Floris. Ook hij mag weer een maatje groter. Ik loop nog eens leeg op die kinderen…

Ik ben de hele dag aan het werk dus maak geen foto’s, behalve dan van dit wijntje. Ik drink echt zelden, maar drink er wel eentje tijdens de vrijdagmiddagborrel.

Zaterdag

We zijn weer extreem vroeg wakker (5.00 uur) en rond 6.00 uur besluiten we er maar uit te gaan. Ik verschoon de bedden en hang het dekbed en de kussens al in het donker uit het raam. Dat is zó lekker!

Halverwege de ochtend krijgt Pat deze envelop. Hij krijgt binnenkort een volledig nieuw gebit. We hadden verwacht dat het iets langer ging duren, maar sinds afgelopen week gaat het opeens hard. Deze brief is van de kaakchirurg.

Ik probeer eindelijk eens een fatsoenlijke foto te maken van mijn nieuwe haar en beter dan dit werd het niet haha.

We lopen de stad in voor wat dingetjes en we gaan even langs de Flying Tiger, want daar is alles maximaal €2,- We shoppen er onder andere deze muts voor Floris en reserve opladers en oordopjes voor onze telefoons. Handig voor op het werk en in de auto. Als we teruglopen naar huis maak ik deze foto van Pat en Milan. Ze hebben echt dezelfde houding en hetzelfde loopje.

Zondag

Hieperdepiep Hoera, Patrick is jarig! 37 jaar alweer! Ik leerde hem kennen toen hij 22 was, kun je nagaan. We vieren onze verjaardagen niet en we gaan een dagje weg met zijn viertjes. Pat en de jongens zijn nog nooit op de Euromast geweest in Rotterdam dus we maken er een dagje Rotterdam van. Lekker dichtbij, maar zoveel te zien en te doen. Maar zo ver is het nog niet…

Rond 5.30 uur zijn de jongens in rep en roer, want papa is jarig en ze mogen de cadeautjes geven. Pat krijgt twee zonnebrillen én een hele mooie trui. Hij is er gelukkig blij mee.

Dan moet er toch even gewerkt worden. Het is Action Musthaves Dag op Mamablogger en na de aankondiging van gisteren loopt het ’s morgens vroeg al storm. Wauw! Het was even hard werken gisteren om alle drie de blogjes te schrijven, maar het was het waard, want jullie waarderen het enorm. Aan het einde van de dag hebben gewoon een paar duizend bezoekers de blogs gelezen.

Daar gaan we rond een uurtje of half 11 naar Rotterdam en gaan we steeds hoger de Euro mast op, zo gaaf! Het laatste stuk doe je met de lift en dat is maar goed ook haha. Uiteindelijk is het dus 185 meter. Daarna lunchen we daar nog wat.

Daarna rijden we nog even door naar de Markthal en lopen we het centrum door.

Na een paar uurtjes Rotterdam rijden we nog even langs Leen Bakker op de kussentjes die ik zo graag wilde op te halen. We moeten nog even wachten op de nieuwe bank, maar de kussens hebben we alvast 😉

Daarna rommelen we thuis nog wat en zit deze heerlijke dag erop!

En weer was er een week voorbij. Op naar een nieuwe. Fijne week!

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. Christine
  22 januari 2019 / 10:29

  Floris met dat tasje!! Geweldig en wat issie een knapperd op die foto!
  Heel leuk, zo’n stuk van je haren, mooi begin van het nieuwe jaar ook zo met deze coupe!
  Gefeliciteerd met Patrick, leuk dagje uit zo! Wij hadden m’n schoonouders even terug voor hun huwelijksjubileum een diner op de Euromast cadeau gedaan en willen er zelf ook nog een keertje samen gaan eten, maar dat komt er maar niet van.. misschien vraag ik het wel als verjaardagscadeau van m’n man zit ik nu ineens te denken!
  Trouwens, als ik het nu goed lees begrijp ik dat jullie dit jaar ook iets bijzonders te vieren hebben? 15 jaar samen?

  • 23 januari 2019 / 07:59

   Haha leuk hè? Het is zo’n heerlijk mannetje! Leuk idee om eten op de Euromast als verjaardagscadeau te vragen! Ja, dat klopt, in juli zijn wij 15 jaar samen… Nu klink ik wel heel oud eigenlijk haha…

   • Christine
    23 januari 2019 / 09:38

    M’n schoonouders hadden een 7gangen verassingsdiner geboekt, hoe meer ik erover nadenk, hoe enthousiaster ik erover word om dat voor m’n verjaardag samen met m’n man te gaan doen! Kindertjes uit logeren en wij uren tafelen met zo’n formidabel uitzicht.. yes please ??
    Hihi, dat klinkt oud in je eigen oren, hé? Zo herkenbaar! Ik had ook zo’n realisatiemomentje toen wij afgelopen najaar 10 jaar relatie hadden… da’s toch een decennium ? maar wel eentje doorgebracht met m’n allergrootste liefde en allerbeste maatje ?