Home + Shoplog | Wat extra zomerkleding voor de jongens!

Shoplog | Wat extra zomerkleding voor de jongens!

Deze week wordt het flink warm en de jongens hadden dringend extra zomerkleding nodig. Geen grote hoeveelheden, maar voldoende om weer even mee vooruit te kunnen. Wat we hebben gekocht lees je hieronder!

Voor Milan

Voor Milan is het momenteel een beetje lastig. Hij begint wat uit de kleding van mijn favo kinderkledingwinkel in Gouda te groeien, maar dan blijft er nog één leuke winkel over. De rest van de winkels vind ik niet zo leuk of hij is er nog net te jong voor. Gelukkig slaagde ik wel bij beide kinderkledingwinkels, al moeten we het buiten Gouda nog even aanvullen. En hoewel ik het heerlijk vind om kinderkleding te shoppen, probeer ik wel op de prijs te letten. Al moet ik zeggen dat Milan nu zijn voorkeuren krijgt wat betreft merken en dat betekent dat we nu wel meer geld kwijt waren voor hem dan ik van tevoren had gedacht. We hadden het nu snel nodig vanwege het mooie weer, maar in het vervolg kijk ik eerst op Vinted. Gelukkig kunnen we het altijd goed doorverkopen.

Hoe leuk is dit shirt van Street Called Madison? Gemaakt van een mooie en lekker zittende stof en is qua kleur weer eens wat anders. Ik ben niet zo van de neon kleuren en prints, maar kleur mag in de zomer natuurlijk wel. Ik denk dat dit wel goed past bij zijn leeftijd.

Dan dit shirt van Nik & Nik. Deze heeft een leuke print aan de achterkant en een mooie, niet te wijde hals. Dat vind ik namelijk nog weleens een ding met t-shirts.

Milan is een groot fan van het merk Lyle & Scott. Daarom kochten we dit grijze, beetje oversized, shirt. Ik heb zo’n vermoeden dat ‘ie deze vaak zal dragen.

Ik kocht er eenzelfde, grijze korte broek bij. Een stoer setje!

Ik vind longsleeves heerlijk voor de dagen dat het wat koeler is, maar nog te warm is voor een trui. Deze is van Retour.

Voor Floris

Floris heeft gelukkig nog niet zo’n mening en heeft al veel leuks gekregen in de Bundleboon box. Toch moesten we voorzijn zijn korte broeken even aanvullen. Dat deden we bij de H&M en WE.

Dit broekje shopten we bij H&M. Past prima bij al zijn shirtjes. Makkelijk te combineren dus!

Een kort spijkerboekje is altijd goed, zeker die van WE, want die vallen ook mooi.

En dus kocht ik er nog een kort broekje bij. Dit is een grijs/blauwe al lijkt hij op de foto meer blauw. Beide broeken kunnen altijd en zijn lekker stevig dus kunnen nog wel even mee.

Het voordeel van deze extra zomerkleding is dat we voor de vakantie al bijna rond zijn met wat we mee willen nemen. Alleen Pat en ik moeten nog wat shoppen.

Hebben jullie al extra zomerkleding in huis gehaald? Klets mee in de comments hieronder.

liefs

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Danielle
  17 mei 2022 / 12:08

  Ik ga altijd 1x per jaar naar de outlet in Roermond,daar sla ik in…(2 zoons van 2 en 8)..nik&nik is favoriet,en spotgoedkoop daar…maar ook bij Vingino kan ik goed slagen daar,en koop ik schoenen van all stars en vans…scheelt zo enorm..ja je moet er wel naar toe maar wij maken er qualitytime van met een nachtje daar en lekker uit eten…

  • Marisca
   Auteur
   17 mei 2022 / 21:43

   Wat een leuk idee en goed om te horen dat het daar zo goedkoop is! Dat klinkt als een heel leuk uitje, ik zal het hier ook eens opperen.