Home + Baby | Deze kraamcadeaus zijn altijd goed!

Baby | Deze kraamcadeaus zijn altijd goed!

Kraamcadeaus zijn misschien wel de leukste cadeaus die je kunt kopen, een baby is immers ontzettend blij en leuk nieuws. Tegelijkertijd is het ook het meeste lastige cadeau om te kopen, want kleertjes zijn bijvoorbeeld heel persoonlijk en jij kan een totaal andere smaak hebben dan de ouders. Maar hoe lastig het soms ook lijkt om kraamcadeaus te kopen, met deze zit je altijd goed.

Met deze kraamcadeaus zit je altijd goed

Brievenbus cadeau

Kun je, vanwege corona bijvoorbeeld, niet snel op kraamvisite dan is een brievenbus cadeau een ontzettend leuke verrassing. Je kunt kiezen uit verschillende cadeaus. Zo is er een brievenbus pakketje met daarin een hydrofieldoek met naam (hydrofieldoeken zijn altijd goed!), maar is er ook een pakketje met daarin een mooie slab, een vork en een lepel. En wat dacht je van een Happy Horse knuffel. Geloof me, ouders zijn echt heel blij met dit soort cadeautjes. Succes gegarandeerd!

Voorbeelden van de brievenbus cadeaus ❤️

Luiers

Wanneer je zwanger bent koop je natuurlijk een voorraadje luiers, maar ik was ook heel erg blij met de luiers en luiertaarten die ik na mijn bevallingen kreeg, ook de wat grotere maatjes die je in de maanden erna nodig hebt waren erg welkom. Een kindje kost immers een hoop geld dus dit praktische cadeau is altijd welkom.

Hydrofiele doeken

Ik noemde het net al, maar hydrofiele doeken zijn onmisbaar! Wij gebruiken ze nu nog en er gaat er altijd eentje mee als we een dagje weggaan. Van deze doeken kun je er niet genoeg hebben. Je hebt ze in leuke kleuren en printjes en in verschillende formaten.

Boekjes

Prentenboekjes of voorleesboekjes zijn ook altijd welkom. Schrijf voorin een mooie boodschap aan de baby en zijn ouders en je maakt het meteen heel persoonlijk. Een mooie herinnering voor later.

Zachte babyschoentjes

Het is misschien niet zo voor de hand liggend, maar zachte babyschoentjes zijn erg leuk om te geven. Als een kindje uit de kinderwagenbak is gegroeid en het in de wandelwagen kan, is het vaak wel praktisch om zachte schoentjes te hebben. Dit is wat warmer en staat ook heel erg leuk. De leren schoentjes hieronder zijn basic en altijd goed:

En durf je een printje aan omdat je de smaak van de ouders goed kent? Die zijn er uiteraard ook!

Neem eten mee

De eerste weken met een baby zijn behoorlijk hectisch. Kun je lekker koken? Neem dan een maaltijd mee voor de kersverse ouders. Dat scheelt hen zoveel en een gezonde maaltijd is heel belangrijk.

Cadeaubon

Misschien minder leuk, maar het is wel een praktisch cadeau: de cadeaubon. En denk dan niet meteen aan de standaard winkels, maar denk dan ook eens aan een leuke, kleinere webshop. Zij kunnen iedere bestelling goed gebruiken en verkopen vaak originele, en met liefde verpakte, cadeaus.

Met welk kraamcadeau was jij heel erg blij?

liefs

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *