Home + Shoplog | HEMA en Wibra met te gekke ideetjes voor traktaties en cadeautjes!

Shoplog | HEMA en Wibra met te gekke ideetjes voor traktaties en cadeautjes!

Afgelopen week liep ik de HEMA in voor een pakje runderrookvlees. Ik kwam echter met een afgeladen buggy de deur uit. En met de runderrookvlees, dat dan weer wel haha. Omdat er leuke ideetjes bij zitten voor traktaties, cadeautjes en fotoprops (tip voor alle bloggers!), maakte ik er een shoplog van. Ook spotte ik leuke dingen bij Wibra waaronder een posterboek voor baby’s. Niet alleen leuk als kraamcadeau, maar je kunt er ook iets heel anders mee doen…

Shoplog HEMA

Ik ben een groot fan van de gekleurde kratjes. Vorig jaar schreef ik al een blog over de Ay-Kasa kratjes en eerder dit jaar kocht ik de grote gekleurde kratjes bij HEMA voor Milans kamer. Zie de foto hieronder.

Al maanden een groot fan dus en ik kan er geen genoeg van krijgen. Helemaal nu ik zag dat HEMA ook mini kratjes heeft voor €3,50 per stuk. Daar bovenop was het nog 3 halen, 2 betalen dus ik was maar €7,- kwijt voor drie kratjes. Ik wil onze kast opruimen en anders indelen dus die kratjes komen goed van pas.

Naast de nieuwe collectie heeft HEMA ook nog uitverkoop en ik scoorde dit notitieboekje voor maar €0,50. Ze hadden er nog heel veel en ik bedacht mij dat dit ook een toffe traktatie is, ook voor de juffen. Snoepje erbij, leuk zakje of cellofaan er omheen en je hebt een toptraktatie!

Samen met een klein kratje is het ook een leuk cadeautje. Pennen, stiften, stickers etc. erbij en je hebt voor nog geen tientje een topcadeau!

Ook vond ik deze partycrackers die je zelf kunt vullen. Er zitten er 6 in het doosje en deze kostte nu maar €1,-! Vul hem met wat lekkers en ook dit is een superleuke traktatie! Je kunt hem ook vullen met roze of blauwe confetti en aan familie en vrienden geven tijdens een gender reveal party. Of wat dacht je van een zwangerschapsaankondiging? Dan vul je hem met beide kleuren confetti en geef je deze cadeau. Ik kan wel het één en ander bedenken hoor!

Tot slot vond ik bij HEMA deze twee houten bladeren. Deze ga ik niet gebruiken als decoratie, maar als photoprops. Ik wil een collectie/voorraad photoprops aanleggen voor het maken van foto’s voor Mamablogger. Deze kosten €4,- per stuk.

Het baby posterboek van Wibra

Dit posterboek vond ik bij Wibra en is een te gek kraamcadeautje. Toch denk ik dat je er wel meer mee kunt doen. Zo kun je dit boek kopen en de kaarten en posters gebruiken als versiering bij een babyshower. Is het nog lang niet zo ver? Je kunt ook een mooie poster in een lijstje doen en deze cadeau geven bij een zwangerschapsaankondiging. En is er een baby geboren? Dan kun je een kaartje uit het boek schrijven en bij het cadeautje doen. De prints zijn superleuk en het boek kost €4,99. Er zitten maar liefst 79 posters in.

Wat vinden jullie ervan? Wat zijn jullie favorieten?

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties