Home + Hebben! Minty musthaves voor in huis

Hebben! Minty musthaves voor in huis

Eigenlijk had ik al een tijdje  niets veranderd in huis. Oké, we hadden de eethoek een kwartslag gedraaid, maar veel heftiger dan dat werd het niet.

Afgelopen maandag moest ik er gewoon even uit met Milan. Het was erg druk geweest, veel stress en ik wilde gewoon even met mijn jongetje op stap. Lekker weg. Geen telefoon, geen mail, geen stress, maar heel erg offline en saampjes genieten. We kozen voor het tuincentrum. Milan vindt dat serieus leuk, maar nog leuker wordt als oma ook meegaat!

Dus we gingen interieur shoppen!

Krukjes zijn dé trend dit seizoen dus ook die konden niet ontbreken. Die zijn we natuurlijk ook tegen gekomen. Wat ook opvalt is dat quotes steeds meer een onderdeel worden van het interieur. Kies een quote die bij je past en zet deze op je bureau of op bijvoorbeeld een mooi kastje en laat dit echt een blikvanger zijn in jouw interieur.

De trendkleur is mint en ik hou van mint! Minty Musthaves it is 🙂

Mint is fris, eindeloos te combineren en het is een kleur waar je niet zo snel op uitgekeken raakt omdat het toch een rustige kleur is. Deze kleur hebben we voornamelijk geshopt bij Hema, die hebben in de nieuwe collectie superveel leuke ‘Minty Musthaves’ die je voor een heel leuk prijsje shopt. Zo is het ook nog eens leuk om wat te veranderen in huis. Daarnaast zijn het de ideale december cadeautjes om alvast in huis te halen. Niet duur en erg leuk om te geven, ook als het budget niet zo groot is.

In de foto’s hieronder zie je wat ik heb geshopt, waar ik het heb geshopt en wat het heeft gekost. Heb je nog vragen? Laat ze achter in de comments hieronder! Ook ben ik benieuwd wat je er van vindt.

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *