Home + Shoplog | Cadeautjes en woonaccessoires geshopt!

Shoplog | Cadeautjes en woonaccessoires geshopt!

Het werd wel weer eens tijd voor een nieuwe shoplog die helemaal niets te maken heeft met kleding. Normaal laat ik in shoplogs vaak kleertjes voor de jongens zien, maar vandaag laat ik jullie iets totaal anders zien. Ik heb namelijk leuke accessoires geshopt voor op de kamers van de jongens, voor in de speelhoek, voor mijn nichtje die dit jaar eindexamen doet én voor de juf.

Kleine Spruit & Hout

Ik kwam via via uit bij de webshop van Kleine Spruit & Hout (klik). Ik kende de webshop niet, maar het zijn vaak de kleinere webshops die het leukst en het meest verrassend zijn. Ik kan het weten met mijn voormalige webshop haha. Die werd steeds groter en toen vond ik het niet leuk meer. Zo zie je maar. Maar goed, weer even terug naar deze webshop, ik vond dus heel veel leuk! Ik begon met spulletjes voor in de speelhoek van de jongens. Die was wat kaal en kon wel een stoere finishing touch gebruiken.

Het kwam superleuk verpakt binnen. Er was heel veel aandacht aan besteed en dat kan ik erg waarderen. Hoe snel en fijn de grote shops ook zijn, zo persoonlijk als dit krijg je het daar niet.

Accessoires voor de speelhoek van de jongens

Hoe vind je deze bowling kegel (klik)? Die is toch supertof? Juist omdat je ze nauwelijks ziet is dit dé blikvanger op de Legokast van Milan. Met de blikken erop heb ik nog wat extra opbergruimte gecreëerd. De blikken zijn overigens lekker groot, dus er past behoorlijk wat in.

Speelgoed, maar ook heel leuk als accessoires in de kinderkamer

Voor allebei een witte vrachtwagen met hun naam erop in zwarte letters. Ook heb ik voor allebei blokken met hun namen erop. Voor Milan gewoon leuk om te hebben, maar voor Floris heel erg leuk om mee te spelen en te stapelen. Verder een houten vlaggetjes voor Milan (voor op zijn kamer) en ik ben verliefd op het okergele koffertje voor Floris! We hebben hem nu bovenop zijn kast gezet, maar ik ziet hem al helemaal voor me met dat koffertje als hij kan lopen. En dan met knuffeltjes erin of iets dergelijks. Zo schattig!

Eigenlijk zijn dit gewoon leuke hebbedingetjes en cadeautjes. Denk aan kraam- en verjaardagscadeautjes.

Geslaagd en een bedankje voor de juf

Mijn nichtje hoopt in juni het verlossende telefoontje te krijgen dat ze is geslaagd voor haar eindexamen. Natuurlijk koop ik dan ook nog een cadeautje, maar hoe cute zijn deze kleine flesjes met flessenpost?! Er kunnen trouwens ook andere kaartjes aan.

Geslaagd

Voor de juf

Als bedankje voor de juf koos ik voor dit houten bord met kaartje eraan. De juf kan deze bij haar werkplek neerzetten of ophangen en er briefjes en/of foto’s aan hangen. Ik denk dat dit wel in de smaak valt.

Wat vind je van al deze cadeautjes en woonaccessoires? Er is nog veel meer leuks dus ik zou zeker even een keertje kijken bij Kleine Spruit & Hout. Voor kleine prijsjes vind je er de leukste cadeautjes.

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 3 mei 2018 / 09:01

    Die blikken zijn heel erg gaaf en die bowling pin ook! Ik ga eens kijken op de site. Bedankt voor de tip!!