Home + Shop jij kleding voor je man?

Shop jij kleding voor je man?

Hoewel ik vaker nieuwe kleding koop dan Patrick, is hij degene die veel mooiere en duurdere kleding heeft dan ik. Patrick heeft inmiddels een vaste kledingstijl en daardoor doet hij ook langer met kleding doet dan ik. Wij vrouwen gaan denk ik sneller mee met bepaalde trends waardoor we ook vaker wisselen.

Patrick vindt het belangrijk dat kleding goed zit, mooi blijft én over een jaar ook nog hip is. Dat weet ik dus shop ik ook regelmatig voor hem. Dan neem ik weer eens een trui mee waarvan ik zeker weet dat hij hem mooi vindt. Eigenlijk shop ik ook vaker voor hem dan dat we dat samen doen. Patrick is geen enorme shopper dus hij vindt het eigenlijk wel prima zo 😉

Toch doen veel vrouwen dit niet. Niet altijd omdat ze dat niet willen, maar omdat de man het niet wilt of omdat ze het simpelweg heel lastig vinden om voor hun man te shoppen wat betreft maten. De ene broek valt niets als de ander en het ene merk valt misschien wel veel kleiner dan het andere merk. Kortom, dat is best lastig en je hebt ook niet altijd de tijd om het te ruilen.

Samen online shoppen!

De andere kant is dat onze mannen wel waarde hechten aan onze mening net als wij aan die van hen. Een oplossing kan zijn dat jullie samen online gaan shoppen. Wat lekkers erbij en gewoon vanaf de bank kleding bestellen. Als het niet goed is, kun je het gemakkelijk retouren.

Patrick heeft wat vaste adresjes waar hij graag shopt en één ervan is Adam Brandstore. Deze hebben we in Gouda op loofafstand van ons huis en we komen er dan ook regelmatig. De winkel is niet zo groot, maar we kunnen er altijd goed slagen. Omdat Patrick veel werkt, komt online shoppen soms beter uit en gelukkig heeft Adam Brandstore ook een fijne webshop!

Mooie merken

Het woord ‘Brandstore’ zegt het eigenlijk al; allemaal merken onder één dak. Denk aan Tommy Hilfiger, Gaastra, McGregor, Barts etc. Dit zijn merken die ik ook graag voor Milan shop. Gewoon omdat ze altijd  mooi blijven en tijdloos zijn.

Patrick houdt van Gaastra en ging dan ook op zoek naar een nieuwe broek van dat merk. Hij draagt veel blauwe spijkerbroeken en van mij mocht hij weleens een ander kleurtje kopen. Ook vind ik het leuk als de pijpen wat smaller vallen. Het werd uiteindelijk deze:

Deze broek kun je 100 keer wassen en nog blijft hij mooi! Het is inmiddels ook Patrick lievelingsbroek. Zodra deze uit de was komt, trekt hij hem alweer aan.

Nieuwe handschoenen

Nu denk je er misschien niet zo snel aan als je online shopt, maar goede handschoenen zijn natuurlijk onmisbaar. Wij zitten vaak op de fiets en wandelen veel en dan heb je wel goede nodig. Patrick koos voor deze gebreide handschoenen van Barts. Door de kleur passen ze bij iedere jas, dus hij heeft er ongetwijfeld nog jaren plezier van!

Wat is de kledingstijl van jouw man en shop jij weleens voor hem? En shoppen jullie weleens samen online? Laat het me weten in de comments hieronder!

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *