Home + Doelen voor februari!

Doelen voor februari!

De weken vliegen voorbij, het is gewoon al februari! Ik zie ons nog oud en nieuw vieren en nu zitten we dusdanig in ons oude ritme dat je alle feestelijke dagen alweer lijkt te zijn vergeten.

Vorige maand somde ik wat doelen op voor de maand januari. Vandaag is het tijd om daar even op terug te blikken, want heb ik mijn doelen wel gehaald? Ik kan je nu al vertellen dat dat niet het geval is. Was het maar waar! Dat betekent dus ook dat ik de lat iets minder hoog moet leggen en iets realistischer moet gaan denken. Ik kan mijzelf niet in tweeën delen, al zou dat weleens handig zijn 😉

Doelen van januari, wat lukte wel en wat niet?

Minimaal één keer per week sporten.
Tja, dat begint al lekker. Zullen we deze maar even overslaan? Nee, dit is mij door de drukte niet gelukt, maar ik heb wel gesport! Vrijdagochtend wil ik weer 😉

Minder snacken en meer fruit eten.
Gelukt! Ook Patrick is gaan minderen, vooral ook met Cola. Dat dronk hij veel. Dit gaat dus wel goed haha.

Plannen maken op werkgebied (voor mijn werkgever). Wat wil ik nu echt en op welke manier?
Gelukt! Ik ben andere dagen gaan werken en ben er ook andere taken bij gaan doen waardoor ik nu meer afwisseling heb. Heel erg fijn!

Minimaal één samenwerking per week voor Mamablogger. Normaal zijn dit er wel meer, maar januari is altijd een rare maand dus we beginnen weer rustig.
Ik weet nu niet zo goed of dit is gelukt. Er liepen er nog een paar van december en er lopen er een paar die nog niet helemaal definitief zijn. We zijn wel op persreisje naar Brussel geweest!

Op doordeweekse dagen twee blogs plaatsen in plaats van één. In de weekenden komt er wel één online.
Dit heb ik de eerste twee weken best aardig volgehouden, maar door een keelontsteking, Patrick die ziek werd én mijn nieuwe werktijden is mij dat niet gelukt. Ik was al blij dat er iedere dag één online stond. Er was wel veel variatie en dat vind ik heel belangrijk.

Legoblogger nieuw leven inblazen! Een blog per week over LEGO®. In totaal schrijf ik per week dus 13 blogjes…
Niet gelukt. Ik heb er één geschreven. Er is genoeg om over te schrijven, maar het ontbrak mij simpelweg aan tijd, zoals ik hierboven al schreef.

Business Bloggen promoten. Ik heb die website gemaakt, maar heb er zo weinig mee gedaan. Ik wil hier graag meer opdrachten uit halen.
Dit heb ik wel gedaan en ik heb maandag een afspraak voor een potentiële nieuwe freelance klus. Leuk!

Mij verdiepen in updates voor de blog.
Gelukt! Ik heb daarnaast een nieuwe lay-out en ben er zo blij mee! Ik heb veel plug-ins en oude thema’s verwijderd, wat ook de snelheid ten goede komt. Ik kreeg er veel fijne reacties op.

Twee vlogs plaatsen, maar de eerste stond vanmorgen al online dus die hebben we voor de helft al bereikt.
Gelukt! De tweede vlog kwam namelijk maandag online op YouTube over ons weekendje Brussel! De blog komt ook snel online en daar zet ik de blog ook in. Mocht je hem al willen bekijken, kan dat natuurlijk ook.

Mijn doelen voor februari

Dan de doelen voor februari;

 • Iedere dag een blog online, eigenlijk precies zoals het was.
 • Twee vlogs in de maand plaatsen. Dit wil ik echt volhouden!
 • Die freelance klus binnenhalen.
 • Een blog schrijven voor Legoblogger.
 • Aan een nieuwe rubriek werken.
 • Minimaal één keer per week sporten.
 • Minimaal één samenwerking per week.
 • Rust in huis wat betreft klussen etc.

Februari is kort, dus ik vind dit wel voldoende 😉 Ik houd jullie weer op de hoogte!

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. 1 februari 2017 / 09:17

  Wat een goede (haalbare) doelen. Succes voor aankomende maand.