Home + Review: Zakelijk Twitteren voor gevorderden

Review: Zakelijk Twitteren voor gevorderden

Als het om social media gaat ben ik een spons. Ik sta ermee op en ga ermee naar bed. Ik hou ervan, ben er actief op en mee en wil heel veel leren. En dat heb ik gedaan de afgelopen jaren. Zoveel zelfs dat ik er in zekere zin mijn beroep van heb gemaakt en ik bedrijven adviseer. Maarrrrr, social media staat niet stil en is constant in beweging. Dat maakt het ook zo leuk! Dit is ook de reden waarom ik toch alles wat er nieuw uitkomt over social media (en dan met name Twitter) wil lezen. En daarbij, je moet eigenlijk wel wil je écht bijblijven.

En toen kwam “Zakelijk twitteren voor gevorderden” uit

Het boekje is van uitgeverij Haystack en komt uit de serie “in 60 minuten”. Dit zijn kleine, compacte boekjes die lekker weglezen en daardoor blijft de informatie juist hangen. Dit nieuwe boekje is geschreven door Maaike Gulden en is dus wel bedoeld voor de gevorderde twitteraar.

Kom maar op dacht ik heel tof, vertel mij  nog maar iets wat ik nog niet weet. Want dat is het vaak hè? Je kent de theorie wel, maar het in de praktijk toepassen is een ander verhaal.

Wat mij vooral heel erg verraste was de hoeveelheid tools die beschreven werden in het boekje. Dit was zo’n gevalletje van “ik ken de namen wel, maar had te weinig tijd om mij er écht eens in te verdiepen.” en dat heb ik naar aanleiding van dit boekje toch gedaan. Want wie wil er nu geen inzicht in de meest actieve tijden dat jouw volgers ook op Twitter zitten en je dus weet op welke tijden je het beste kan twitteren?

Of wat dacht je van een handige tool die heel snel inzicht geeft in wie jij volgt, maar jou niet terug volgen? Je kan hen zelf ook weer ontvolgen als je dat wilt. Zo houd je de aantallen een beetje in balans.

Dit boekje geeft antwoord op de vragen hoe je een trouwe community opbouwt en onderhoud en zorgt ervoor dat jij dus wel een volgende stap zet met Twitter. Ik kan het je dus aanraden!

Oh, en stiekem hoop ik zelf nog op een WordPress blog in 60 minuten, wil ik wel aan meewerken hoor 😉

Enthousiast geworden? Je bestelt “Zakelijk twitteren voor gevorderden” hier.

 

Zakelijk twitteren voor gevorderden Marisca Kenter

Zakelijk twitteren voor gevorderden

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 Reacties

  1. 20 maart 2014 / 08:56

    Bedankt voor de mooie review, Marisca. Erg fijn om te horen dat je tegen de verwachting in toch nog wat van mijn boek opgestoken hebt!