Home + Review QueenC in Checklist QueenC

Review QueenC in Checklist QueenC

Een tijdje terug vertelde ik jullie al dat er een review over QueenC was verschenen in Checklist Webwinkel. Dit is een vakblad voor webwinkeliers waarin de laatste trends en ontwikkelingen op webwinkel gebied worden besproken. Het blad leest lekker weg, maar mijn favoriete rubriek is ‘Under Review’. Hierin wordt een webwinkel langs de meetlat gelegd over een bepaald onderwerp. Juist van de verbeterpunten die daar worden gegeven kan ik ook leren en ik heb dan ook vaak tips toegepast.

Maar ik wilde ook een review! Want mijn omgeving vindt mijn webwinkel wel mooi, maar die zijn bevooroordeeld. Ik wilde een onafhankelijk advies…

Ik wilde dus weten waar de verbeterpunten lagen. We hebben de webwinkel dan wel geoptimaliseerd, maar er zijn vast nog wel tig verbeterpunten en die wil ik weten. Ik heb toen een mail gestuurd naar Checklist Webwinkel en gevraagd of mijn webwinkel ook in aanmerking kon komen. En dat kon hoor! Mijn vraag werd in behandeling genomen en ik zou snel meer horen. Na een tijdje kreeg ik te horen dat het lastig was om QueenC te beoordelen, omdat er al heel veel goed geregeld was.

Heel erg fijn om te horen natuurlijk, maar hé, ik ben geen Wehkamp of Coolblue dus er is vast wel wat te vinden.

En dat was er ook hoor 😉 Maarrrrr gelukkig zijn het kleine dingen en waren het geen schokkende dingen. Bottom line is dat we onze zaakje best goed op orde hebben. En wat het dan nog leuker maakte, was dat deze editie van het blad ook werd uitgedeeld op de Webwinkel Vakdagen 2014 van afgelopen januari! Er stond een leuke tekst nog bij over mij met een screenshotje van de homepage, zie hieronder

Blij met dit kleine stukje tekst!

Blij met dit kleine stukje tekst!

Wil je de complete review lezen? Klik dan even op deze link Checklist Webwinkel 1-2 DEFF_Part14 en lees hem helemaal.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *