Home + Mijn doelen voor 2014 al vergeten?

Mijn doelen voor 2014 al vergeten?

Op 31 december 2013 schreef ik een blogpost waarin ik wat van mijn doelen (een betere benaming voor goede voornemens) schreef voor 2014. Ik hoopte dat er een aantal in 2014 gehaald zouden worden. Meestal ben je je voornemens na de eerste week van januari alweer vergeten en ben je weer veel te druk met 1001 andere dingen. Die schop onder je kont werkte dus maar even 😉

Hoe staat het met de mijne? Euhm, mijn haar is helaas niet opeens 20 centimeter langer, die hoekbank staat er nog niet omdat de wasmachine kapot ging, die kilo’s zijn er nog en we hebben ook nog niet opeens alle klusjes in huis aangepakt. Beetje jammer, maar ik mag echt niet klagen hoor!

Ik heb namelijk al wel bepaalde doelen gehaald en dat in de eerste, deprimerende maand januari!

Ik heb het niet gedeeld in mijn blog van 31 december, maar wilde wel graag een bepaalde kant op met mijn werk en dat is gelukt! Ook ben ik meer blogs gaan schrijven (dagelijks zelf, dus hoe vaak wil je het hebben). Gelukt dus, maar ik wilde ook een interview/publicatie in een blad. Ook dat is gelukt, want ik sta in het maart nummer van Fabulous Mama.

Een ander doel gaat ook goed; meer cursussen volgen. Ik heb er afgelopen week één voor mijn werk gevolgd én volg nu de online Twitter training van MamaMarketing!

Voor de overige doelen zijn we nog hard aan het werk. Maar hoe zit het met jouw doelen? Zijn ze al bijgesteld, ben je ze al vergeten of heb je er ook al een paar behaald?

En ik weet zelf ook wel dat er een aantal bij zitten die écht heel lastig worden. Ik werk al drie jaar voor de, nu 3500, Facebook likes. En dan wil ik nu in een jaar tijd gaan verdubbelen. Niet onmogelijk, wel lastig. Toch houden zulke doelen mij nog steeds scherp.

Al met al geen slechte start, maar we hebben nog 11 lange maanden, dus we zijn er nog absoluut niet! En mochten we niet alles behalen dan kunnen we het ook wat kleiner houden 😉

Dus dit!

Dus dit!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *