Home + Review| Magic sand van Action!

Review| Magic sand van Action!

Een tijdje terug maakte ik kennis met Play Sand van Action; kinetisch speelzaal voor binnen. Nog steeds is dit een van mijn best gelezen blogs, zodra deze online stond ontploften de bezoekersaantallen zo’n beetje. Dat verwacht ik nu niet hoor, maar er is nu wel een nieuwe variant te koop bij Action, Magic sand!

Er is nu zelfs gekleurd zand! En dit wil ik je natuurlijk wel laten zien….

Ik kwam er nu bij toeval achter dat er een nieuwe variant was. Gekleurd zand in de kleuren blauw en roze in kleine potjes en nieuwe doosjes (met minder inhoud dan in de vorige doosjes) met nieuwe, steviger vormpjes.

Vooral het gekleurde zand is favoriet in huize Kenter. M speelt nog steeds heel graag met zijn Play sand en het blijft ook gewoon goed. Zeker op regenachtige dagen staat dit garant voor een paar uurtjes speelplezier. Maar goed, de variatie is wel heel leuk dus de kleurtjes waren meer dan welkom.

In de potjes Magic sand zit ongeveer 100 gram en deze kosten €0,99 per potje. Let op, bij ons gaan ze erg hard! In de kleine doosjes zit ongeveer 225 gram en deze kost €1,79. Ook zitten daar twee nieuwe vormpjes bij die een stuk steviger zijn dan de vorige vormpjes. Op het doosje staat dan aangevinkt welke vormpjes erin zitten zodat je geen dubbele koopt, handig!

Dit zijn natuurlijk ook superleuke cadeautjes!

Het zand vind ik net als de vorige keer heel prettig. Het is stevig en je kunt er mooie vormpjes mee maken. En in een goed afgesloten doos blijft het ook gewoon goed! Je kunt er geen vormpjes mee stapelen, maar voor M maakt dat niets uit.

En wat is er leuker dan het gekleurde zand te mengen met het gewone zand 😉

kortom, wij zijn weer fan! Al zijn we niet de enige, want bij “ons” filiaal ging vooral het gekleurde zand erg hard. Toen wij er nog gekleurde potjes bij wilden kopen waren ze al uitverkocht.

Heb jij het Magic sand van Action al gespot of heb je het al in huis? Wat vind je ervan? Ik ben benieuwd, laat het me weten!

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. 18 mei 2015 / 08:56

  Wij hebben ook speelzand gekregen een tijdje terug. Mijn zoontje heeft er onwijs veel plezier van. Het speelzand in de Action heb ik wel zien staan maar nog niet geprobeerd. Goed om te lezen dat het een aanrader is!

 2. 18 mei 2015 / 09:35

  Ik ga straks meteen even naar de Action! Was al aan het bedenken wat ik vandaag zou gaan doen samen met I. het is zo’n grijs weer 🙁 Fijne review!
  Liefs, Charlotte

 3. Sandra
  18 mei 2015 / 10:21

  Wat toevallig dat ik dit artikel tegen kom! Ik ben namelijk op zoek naar speelzand. Maar bij bol.com en intertoys vond ik het nog best prijzig. Dus dat komt goed uit! Ik ga van de week even langs de Action bij mij in de buurt. Hopelijk hebben ze het ook! Hihihi

 4. Moon
  27 januari 2016 / 10:21

  Wij hebben het van de goede Sint gekregen echt uren speel plezier alleen jammer dat het nu veelste stug is geworden en niet meer goed kneed is hier iets aan te doen of goed voor de prullenbak gr moon

  • Carla
   6 november 2023 / 18:34

   Klein beetje lenzenvloeistof erbij doen