Home + Review| Play Sand van Action!

Review| Play Sand van Action!

Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen; kinetisch zand of, zoals het ook vaak genoemd wordt, super zand. In mijn omgeving heb ik gezien dat het in december in de zak zat of onder de boom lag. Heel leuk, maar ook heel duur. Bij de grote speelgoedwinkels betaal je ongeveer een tientje voor 450 gram zand!

Gisterochtend zag ik een betere prijs. Een doos Play Sand voor €3,99 bij de Action!

Manlief is nog vrij van zijn werk, dus toen we samen M naar school hadden gebracht en ik richting kantoor ging, is hij dus naar de Action gereden om het zand te kopen. Tenminste, dat dacht hij… Het was namelijk al uitverkocht. M was zwaar teleurgesteld, want die had vanmorgen al wat opgevangen. En eigenlijk was hij niet de enige, want ook ik was wel heel benieuwd.

Maar goed, er staat een auto voor de deur, manlief vond het geen enkel probleem om ergens anders te kijken en het was woensdag dus M was ’s middags vrij. Hop, in de auto en op weg naar de dichtstbijzijnde Action. We twijfelden tussen Zoetermeer en Nieuwerkerk, maar we kozen toch voor de laatste. Hoopvol kwamen we de winkel binnen, maar nergens Play Sand. Dan maar even vragen.

De vrouw die ons hielp wist niet waar we het over hadden. Dit hadden ze niet binnen gekregen zei ze. Ze zei zelfs dat ze dit niet verkochten. Toen ik zei dat dit niet kon, omdat ze het wel degelijk verkochten, dat ik ook al foto’s had gezien en vervolgens uitlegde wat het precies was, ging er een belletje rinkelen.

Ze liep naar het pad waar meer dozen stonden, sneed er één open en ja hoor, daar zaten ze in, hello Play Sand! Met drie dozen onder de arm naar de kassa en snel naar huis om te testen.

En ik kan er kort over zijn, het is heel fijn spul! Zacht, plakt goed waar het moet, plakt niet aan de kleertjes en, zoals ik nu kan beoordelen, droogt het ook niet snel uit.

Natuurlijk kan ik er over schrijven en foto’s maken, maar ik denk niet dat ik het daarmee goed overbreng. Daarom heb ik voor het eerst een filmpje geplaatst op mijn YouTube kanaal! Uiteraard kun je hieronder ook gewoon kijken 😉

Op het filmpje zie je M die met zijn nieuwe Play Sand speelt. En ben je ook enthousiast? Ga er maar snel heen, want ze vliegen de winkel uit!

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 Reacties

 1. 8 januari 2015 / 21:25

  Wat leuk dat ze dat nu ook bij de action verkopen! Toevallig gisteren nog geweest maar niet gezien.

  • 9 januari 2015 / 07:30

   Ja, ik zag het voorbij komen op Facebook en was meteen enthousiast! Zeker met zo’n regenachtig weekend wat er nu aankomt is het heel fijn.

   • 10 januari 2015 / 22:18

    Heb er ook meerdere filialen voor moeten bezoeken, maar gevonden. Heb er ook over geschreven en link naar jouw geplaatst. Wel zo eerlijk 😉

    • 11 januari 2015 / 10:45

     Ik heb het gezien, leuk! Al moet ik wel zeggen dat hij bij ons niet statisch is en wij ook de kleine stukjes bij de rest kunnen “plakken”. Superleuk dat je de vergelijking hebt gemaakt!