Home + Winnaars winactie shoptegoed van Moderood!

Winnaars winactie shoptegoed van Moderood!

Wow, wat hebben jullie massaal gereageerd op de winactie die ik samen met webshop Moderood organiseerde! Ik mocht drie keer €30 shoptegoed verloten en dat is vlak voor de zomer wel erg leuk natuurlijk.

Vandaag maak ik de winnaars bekend dus kijk snel of jij erbij zit!

Ik vind winacties heel erg leuk om te doen, juist omdat ik jullie heel erg waardeer. Jullie zijn degenen voor wie ik iedere dag blog. Natuurlijk ook voor mezelf, maar het is fijn als je blogs gelezen en gewaardeerd worden. Het is fijn om reacties te krijgen en met een leuke winactie kan ik voor jullie iets terug doen!

Normaal is er één winnaar, maar van Moderood mocht ik zelfs drie keer €30 shoptegoed verloten, hoe leuk is dat!

En dit keer zijn dit de winnaars:

Nina Mol
Josien Hillebrands
Josephine Dodde

Van harte gefeliciteerd! Willen jullie een mail sturen naar info@mariscakenter.nl? En voor de anderen die niet gewonnen hebben, er komt binnenkort weer een leuke actie aan! Blijf mij dus volgen en wie weet ben jij de volgende winnaar!

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *