Home + Review| Magformers educatief speelgoed!

Review| Magformers educatief speelgoed!

Soms is iets zo leuk dat je het graag wilt delen met je lezers. Zeker nu de feestdagen steeds meer dichterbij komen vind ik het leuk om speelgoed met jullie te delen. En daarom deel ik vandaag onze ervaringen met Magformers met je. Ik kende ze nog niet, maar ik heb het inmiddels al gespot bij Bol.com en Intertoys en het is zelfs genomineerd voor speelgoed van het jaar.

En dan kan het haast niet anders dan dat het moeite waard is.  Maar goed, eerst zien dan geloven dus zodra de doos binnen kwam kon Milan ook niet wachten hem open te maken. Logisch natuurlijk, want daar zijn het kinderen voor. Dus meteen de camera in de aanslag, want ik wilde er ook over vloggen.

En als je niet van filmpjes houdt, kun je trouwens ook gewoon verder lezen hoor 😉

Magformers zijn verschillende vormen waarmee je van alles kunt bouwen. Constructiespeelgoed dus. Door de sterkte magneten blijven de onderdelen aan elkaar zitten en kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten. Er zit een boekje bij voor de nodige inspiratie, maar inmiddels bouwt Milan van alles en zijn vooral huisjes favoriet.

Toch ben ik altijd een beetje huiverig wanneer het om magneten gaat, want zijn ze nu echt wel zo sterk? Nou, die twijfel verdween al bijna meteen nadat we de doos hadden geopend, want ze zijn ongelooflijk sterk!

Dan het materiaal op zich. Het is ontzettend stevig en duurzaam materiaal. En ja, dan betaal je misschien iets meer, maar je kunt er jaren plezier van hebben en het ook weer doorgeven aan eventuele broertjes of zusjes bijvoorbeeld.

Ik denk dat het eigenlijk wel duidelijk is, wij vinden het echt ontzettend leuk speelgoed! Het zet de kinderen aan het denken, je kunt oefenen met vormen en het is goed voor de motoriek. Daarnaast is het ijzersterk en kan het tegen een stootje. Kortom, duurzaam en dat vind ik wel belangrijk aan speelgoed.

Dit is er dus echt één om te onthouden voor de feestdagen. Ook kan ik mij voorstellen dat dit door bijvoorbeeld scholen wordt aangeschaft, want ook daarvoor zou Magformers een goede zijn (denk aan de bouwhoek).

Kende jij het speelgoed al? Laat het me weten in de comments hieronder. En wil je het filmpje zien? Deze vind je ook hier.

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 7 oktober 2015 / 09:30

    Wat een leuk speelgoed! Maxime zou dat ook super leuk vinden! 🙂

    Liefs xx