Home + Favo folderaanbiedingen #2

Favo folderaanbiedingen #2

Toen ik twee weken geleden voor het eerst de favo folderaanbiedingen publiceerde wist ik niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Toch waren de reacties erg leuk en is de blog ook heel erg goed gelezen. Daarom vandaag weer een nieuwe!

Wat ik heb gemerkt is dat veel aanbiedingen langer dan een week geldig zijn en dat er dus lang niet iedere week zoveel folders verschijnen. Vandaar dat je vorige week de favo folderaanbiedingen moest missen. Deze week zijn er echter wel weer veel nieuwe folders en ik heb mijn vijf favorieten weer voor je uitgezocht.

Op de één of andere manier, en dat was niet de bedoeling, ook veel aanbiedingen me betrekking tot knutselen. Maar hè, het is bijna herfstvakantie dus dan kun je beter maar wat inslaan toch 😉

Ik hoop dat jij ze ook leuk vindt!

Dit is de folder van de Bruna, want het is Kinderboekenweek! Er staan veel leuke boeken in en je krijgt natuurlijk bij aankoop van een boek het Kinderboekenweekgeschenk!

Bij de HEMA hebben ze geweldige knutselspulletjes. Je kunt nu lekker inslaan voor de herfstvakantie, want je krijgt het vierde artikel gratis! De kids hoeven zich dus echt niet te vervelen deze vakantie.

Ieder jaar is de maand oktober Duplo maand! Je krijgt dan overal flinke korting op de Duplo, wist je dat? Milan is in oktober jarig en toen hij nog de Duplo leeftijd had, maakten we hier dankbaar gebruik van, want het scheelt echt heel veel. Geen kind dat jarig is deze maand? Dan zou ik alvast wat inslaan voor de feestdagen, bij de Blokker hebben ze in ieder geval al leuke dozen 😉

Ook weer om te knutselen, maar dit keer veel klei van de Action. Wat trouwens ook leuk is is de Play Doh uitdeelklei. Ook heel leuk om bij een traktatie te doen of bij bedankjes na een kinderpartijtje. Ook heb ik gehoord dat het ei ook heel erg leuk is. En €0,59, daar kun je toch niet voor tobben?!

Het is dat Milan deze maat niet meer heeft, maar ik wilde deze aanbieding van de Kruidvat toch even met jullie delen, want dit is echt niet duur! Vooral de linker zijn heel erg fijn. Lekker warm en je weet zeker dat er geen water in komt. Laarsjes zijn vaak wijd en de kinderbeentjes dus dus zwabbert het vaak nogal om de beentjes heen. Perfect dus!

Dit waren mijn favo folderaanbiedingen van deze week. Ik hoop dat jij ze ook leuk vindt!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Reb
    6 oktober 2015 / 23:17

    Thanks voor de laarzen tip ☺