Home + Nieuwe lay-out voor Mamablogger!

Nieuwe lay-out voor Mamablogger!

Al een tijdje zocht ik naar een nieuw thema voor Mamablogger, en hoewel er een hoop waren die ik wel mooi vond zat de juiste er nog niet bij. Dat wil niet zeggen dat ik geen thema’s heb gekocht hoor, want ik heb uiteindelijk onnodig veel geld uitgegeven aan thema’s die ik toch niet heb gebruikt (als iemand er nog eentje over wilt nemen…). Niet omdat die thema’s niet mooi waren, maar ik kreeg ze niet zoals op de plaatjes. Na een hoop geknutsel en frustratie lukte het dan nog niet en zette ik alles weer terug naar mijn “oude” thema.

Ik wilde sowieso een thema met een grid. Dit houdt in dat je veel kleine foto’s naast elkaar hebt staan met de titel erboven, een intro eronder en dan kun je verder lezen. Ik heb echter eerder zo’n grid gehad, maar als mijn intro dan net iets te lang was, trok dat mijn hele grid scheef. Ik had dan op de ene rij drie blogjes naast elkaar en in de rij eronder twee. Misschien heb je geen flauw idee wat ik bedoel, maar het werd gewoon heel rommelig en lelijk.

Tot gisteren….

Gisteren scrolde ik op Blogsociety eens langs de blogs. Voor het eerst, want dat doe ik eigenlijk nooit. Ik plaats zelf mijn blogjes erop en ik kijk nauwelijks verder omdat ik daar gewoon geen tijd voor heb. Nu wel even en ik kwam een ontzettend leuke blog tegen waarvan de lay-out mij wel aansprak.

Het was een lay-out van Pipdig (ik had er nog nooit van gehoord) en zag dat er nog meer heel mooie thema’s te koop waren voor een heel fijn prijsje. Mooie, strakke thema’s die ik allemaal heel mooi vond! Ik zag een grid thema en besloot hem heel impulsief te kopen.

Meteen daarna had ik alweer spijt, want stel nu dat dit het ook niet zou worden? Dan had ik wéér geld weggegooid aan een thema dat ik toch niet zou gebruiken.

Ik wilde er maandag mee aan de slag aan als Milan weer op school zou zitten, maar besloot vanmorgen het thema alvast te installeren. Ik ging steeds een stapje verder en jeetje, wat ging het snel! Met een uurtje had ik alles al klaar en wat werd ik goed begeleid via de website. Dit heb ik nog niet eerder gezien! Sterker nog, je kunt zelfs een mail sturen en vragen of zij het thema voor je willen installeren.

Ik ben er ontzettend blij mee, nu al! Ik heb nog wel wat wensen, maar dit is al zoveel beter! Tenminste, dat vind ik. Maar het belangrijkste is natuurlijk wat jullie van deze nieuwe lay-out vinden… Laat het me weten in de comments hieronder.

Oh ja, heb je al gezien dat je op je mobiel een blog naar iemand kan sturen via Whatsapp door middel van het icoontje eronder?

Liefs, Marisca

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 7 januari 2017 / 20:47

    Ziet er mooi uit! Ik hou van een rustige layout!
    Zal eens kijken naar de site met deze thema’s.