Home + Review| 3-D Bobo Spelen app!

Review| 3-D Bobo Spelen app!

Milan had, zoals waarschijnlijk de meeste kinderen, heel snel door hoe de tablet werkt. Heel leuk en goed ook (mits niet te vaak natuurlijk), maar dat resulteert bij ons in al drie weken Sinterklaasliedjes met daar achteraan de vraag of we in de Herfstvakantie naar de bioscoop gaan voor een één of andere Sinterklaasfilm die dan zou draaien. Als ik hem uitleg dat dit oude filmpjes zijn en deze film dit jaar niet draait, kijkt hij me aan en zegt hij dat JoepToep (YouTube) geen oude filmpjes heeft en hij toch écht naar die film wil. Tsja, wat doe je dan?

Het antwoord is simpel; je kijkt of er nog leuke nieuwe apps zijn waar hij weer even zoet mee is!

Milan kijkt graag naar Bobo, dus hop, naar de Play Store en daar zagen we de nieuwe Bobo 3-D app (Bobo Spelen). We hebben hem dus uitgeprobeerd en vinden het echt een leuke app! Het begint met een 3-D boomhut. In deze super boomhut zie je veel verschillende hutjes en in ieder hutje is wat te beleven. Het blijft dus een verrassing wat er achter iedere deur te doen is.

Verf gooien, plaatjes in een logische volgorde zetten, een doolhof en nog veel meer leuks!

Voor ouders is er een gedeelte met uitleg en er is een link naar de Bobo webshop. En wat vooral handig is, is dat wanneer je de app eenmaal geïnstalleerd hebt, je deze kan gebruiken zonder Wifi!

Het mag duidelijk zijn, wij zijn blij met deze app en kunnen hem ook echt aanbevelen! De app is beschikbaar in de AppStore en Google Play Store

Bobo1 Bobo2 Bobo3

Screenshots zijn zelf gemaakt.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *