Home + Even tussendoor, bedankje voor de juffen

Even tussendoor, bedankje voor de juffen

Ik heb al een blog gepost over de Lego traktaties die Milan komende vrijdag gaat uitdelen op de peuterspeelzaal, maar ik vergeet de juffen uiteraard ook niet. Nu is het best lastig, want je kent ze niet goed en dus ook hun smaak niet. Maar toch is het al twee keer eerder gelukt een leuk en origineel cadeautje te geven wat ook leuk is om te geven als je een wat kleinere portemonnee hebt. Zo heb ik al een leuk, landelijk bakje gegeven met een houten kalender erin die je iedere dag op de juiste datum zet van de Action. De tweede keer heb ik een heel leuk wit windlicht gekocht met uitgesneden sterren erin. Deze was groot genoeg voor een grote kaars en heb ik gekocht bij een verpakkingsgroothandel (lang leve de KvK inschrijving haha), dus ook voor een leuk prijsje. Met vier juffen, toen nog, is dat wel fijn. Je geeft tenslotte ook geen overdreven cadeau.

Maar goed, nu is Milan voor het laatst en wilde ik toch iets geven wat leuk is, maar waar ook een gedachte achter zit. Ik heb gekozen voor de huisjes kaarsen uit de nieuwe collectie van HEMA. Een in mint en één in koraal. Deze pak ik in in cellofaan met lint in dezelfde kleuren er omheen. Leuk klein kaartje eraan en klaar. En waarom een huisje? Omdat Milan zich er vanaf dag één heel erg thuis voelde en hij heel warm is opgevangen daar…

Kaarsen bij HEMA voor €5.- per stuk.

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *