Home + Review| De nieuwe Buurman & Buurman film!

Review| De nieuwe Buurman & Buurman film!

Buurman & Buurman zijn de laatste tijd helemaal terug van weggeweest. Niet alleen op tv en bijvoorbeeld in de speelgoedwinkel, maar nu ze inmiddels al 40 jaar beste vrienden zijn vroeg dat natuurlijk om een compilatie van gloednieuwe afleveringen. En nee, niet op televisie, maar je kunt deze zien in de bioscoop!

Milan is fan van Buurman & Buurman en ligt in een deuk als als hij kijkt. Het mooie hieraan vind ik altijd dat de kinderen vooral zien wat er mis gaat en daar erg om moeten lachen terwijl de ouders de onderliggende, droge humor goed begrijpen en daar erg om moeten lachen.

Afgelopen zondag mochten wij naar de voorpremière van deze film en Milan nam voor de gelegenheid zijn knuffels mee. Zondagochtend vroeg gingen wij naar Rotterdam en we hadden er zin in. Gewoon een uurtje nergens aan denken en lachen.

Maar is de film echt zo leuk?

We wisten dat deze een uur zou duren en voor kinderen is dat precies goed. Milan zou het nu hij 5 is wel iets langer volhouden, maar toch vind ik een uur wel fijn. Daarna merk je dat ze zich toch wat gaan vervelen, willen staan of lopen, gaan kletsen etc.

Ook al was het vroeg, we kochten wat lekkers, nestelden ons in de stoelen en de film kon beginnen! Milan heeft bijna een uur lang alleen maar gelachen net als heel wat andere kinderen in de zaal. En ja, wij ook, want het was ook wel hilarisch.

Onze favoriete afleveringen waren die van de badkamer, de hometrainer en het schaken op het dak. Zegt jou waarschijnlijk nog helemaal niets, maar ik kan je de film echt aanraden!

Het is gewoon een heel leuk uitje met je kind(eren) tijdens deze regenachtige dagen. Een uur lang even nergens aan denken en gewoon lachen. En dat is precies waar Buurman & Buurman goed in zijn!

Vanaf morgen kan jij hem ook zien in de bioscoop. Ben je ook van plan om te gaan? Laat het me weten in de comments hieronder. A Je To!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *