Home + Carnavals tip| LEGO kostuum!

Carnavals tip| LEGO kostuum!

Nu vraag je je misschien wel af of deze post niet thuishoort op legoblogger.nl en ja, dat is ook zo, maar die is nog niet online én ik wilde deze outfit met zoveel mogelijk ouders delen. Over een week barst het carnaval los en ook wij gaan zeker op zaterdag nog naar de optocht. En dan is het toch wel leuk om verkleed te zijn.

Alleen is er één probleem en dat is dat Milan niet zo houdt van verkleden. Milan is meer het type ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’, maar houdt tegelijkertijd wel van een feestje. We hadden het er over en bekeken laatst samen al voor een blog naar carnavals outfits voor kinderen. Milan gaf toen aan dat er één outfit was die hij wél heel erg gaaf vond en dat was een LEGO kostuum! We vonden hem uiteindelijk bij deze feestwinkel webshop en ook Patrick en ik waren meteen fan.

Niet alleen voor carnaval, maar Milan mag zo nu en dan ook weleens verkleed naar school en dan is het ook leuk om een origineel kostuum te hebben liggen. We shopten daarom het LEGO kostuum en kozen voor maat S. Dit staat gelijk aan de maat voor kinderen van 6 t/m 8 jaar en dus kan hij er nog even mee vooruit.

Toen het kostuum binnen kwam kon Milan niet wachten tot we hem aan zouden doen. Het is een blauwe broek die je heel gemakkelijk over een spijkerbroekje aantrekt, lekker warm dus. De top is dus een soort rood blok en is voor Milan nog wat te groot, maar voor nu juist heel gunstig, want dat betekent dat we zaterdag zijn jas eronder aantrekken en hij het dus niet koud hoeft te hebben.

Het hoofd kun je zelf maken zoals je wilt, want er zitten stickers bij. Ik heb er toch voor gekozen een gezicht te maken met watervaste stift zodat we zeker weten dat we niets kwijtraken. Hoe stoer staat deze outfit?!

Ik plaatste op Instagram al een foto met deze outfit en kreeg er heel erg veel leuke reacties op, dus ik denk dat je kind met deze LEGO outfit wel opvalt. Het is zeker heel origineel!

Hoe gaat jouw kind verkleed tijdens carnaval? Laat het me weten in de comments hieronder!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

  1. Monique
    21 januari 2017 / 15:50

    Hoi. Onze zoon heet ook Milan en wil ook lego poppetje worden. Hij heeft een kostuum van lego nexo knights uitgezocht. Nu even kijken of we dat niet ergens goedkoper kunnen krijgen. Dan €50.00 .