Home + Regenachtige zondag? Spelen met Peppa Pig!

Regenachtige zondag? Spelen met Peppa Pig!

Een typisch Hollandse zomer is het natuurlijk alleen als het zo nu en dan lekker regent, zoals vandaag. En als het dan ook wat vaker regent kan zo’n zomervakantie best lang duren voor die kleintjes (en voor ons, maar dat zeggen we niet hardop). Daarom is het goed om wat achter de hand te hebben tijdens deze dagen.

Zoals ik al vaker vertelde is Peppa Pig één van M’s favorieten en hij heeft dan inmiddels ook al aardig wat verzameld van het Peppa speelgoed. Vooral het klaslokaal vindt hij erg leuk nu hij zelf ook op school zit.

Sterker nog, hij speelt zelfs situaties na die zijn voorgevallen bij hem in de klas en je krijgt op die manier aardig wat mee van het reilen en zeilen in zijn klas!

Vanmorgen was het weer zo ver en de bak met Peppa speelgoed werd weer tevoorschijn gehaald om er vervolgens uren mee te spelen.

En het heeft ook echt wel wat. Het speelgoed is goed geschrikt voor kinderen vanaf drie jaar en is ook erg uitgebreid. Ook hebben ze leuke details. Op de tafels van het klaslokaal liggen schriftjes en pennetjes en bij het krijtbord liggen krijtjes.

Maar bij de bus zit bijvoorbeeld weer een picknicktafel met borden en bestek. Superleuk dus en het maakt het allemaal nog leuker en levendiger om mee te spelen.

Kortom, M is fan van het speelgoed!

Toch heb ik nog een andere, leuke Peppa Pig tip: heb je het vakantieboek al gezien? Ideaal voor lange autoritten tijdens deze vakantie. Lekker dik (50 pagina’s!) met verhalen, knutsel opdrachten en heel veel spelletjes! Hij kost €4,95.

Deze gaat dus zeker mee als we volgende week een weekendje weg gaan 😉

Hebben jullie Peppa Pig speelgoed in huis en zo ja, wat vinden jullie ervan? En wat doen jullie nog meer op dit soort regenachtige dagen? Laat het me weten in de comments hieronder!

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 20 juli 2015 / 00:25

    Oh leuk, Anna is ook dol op Peppa! Ze heeft er nog geen speelgoef van. Ik vind het al erg genoeg dat ze nu dol is op modderpoelen (met alle gevolgen van dien… ;-))