Home + Psst, dit is de nieuwe Zeeman baby collectie voor najaar 2016!

Psst, dit is de nieuwe Zeeman baby collectie voor najaar 2016!

We hadden al wel het één en ander voorbij zien komen, maar nu kunnen we echt alles zien want dit is de nieuwe Zeeman baby collectie voor het najaar van 2016! Eigenlijk willen wij moeders alles; we willen mooie, hippe kleertjes voor onze kinderen, we willen dat deze duurzaam zijn, lang meegaan én we willen dat het betaalbaar is. Laten we eerlijk zijn, we worden als consument steeds veeleisender en dat is voor winkels niet altijd even makkelijk.

Ik kijk regelmatig op verschillende websites naar bepaalde aanbiedingen en kinderkleding. Niet alleen voor Milan, maar ook voor Mamablogger zodat ik de dingen die ik tegenkom ook weer met jullie kan delen. Scheelt weer, hoeven jullie alleen nog maar naar de winkels te rennen 😉 Voor mijzelf is het overigens ook leuk, je doet toch altijd leuke ideeën op.

En tijdens mijn zoektocht kwam ik dus terecht op de site van Zeeman.

De nieuwe baby collectie

Zoals ik al zei had ik al wat gezien, maar ik heb bewust nog even gewacht met het delen en dat is maar goed ook, want opeens was daar de folder met de nieuwe babycollectie voor het najaar van 2016. Nog niet alles is binnen, maar in de folder staat wanneer je dat kunt verwachten. Hier alvast een voorproefje van mijn favorieten.

Het begint allemaal bij de basics en vooral ook hét uitzetlijstje. Ik weet nog dat ik gewapend met dat lijstje allerlei winkels af ging omdat ik zeker wilde weten dat ik niets zou missen. Handig dus!

Mijn favoriete kleuren! Mint, grijs en wit is altijd goed en de printjes zijn eenvoudig, maar wel ontzettend leuk. Deze zien we ook bij de veel duurdere merken en winkels. Dan hoef je niet perse veel te betalen toch?

Maar kijk ook eens naar deze combi. Mijn favorieten zijn hier de broekjes die je kunt shoppen in setjes van 2, de vestjes en sjaaltjes.

Last, but not least, wat dacht je van deze leuke milestone kaartjes? Ook weer in leuke printjes en heel uitgebreid. Ook erg leuk om cadeau te geven! En heb je het al gezien? Nieuwe papa’s en mama’s krijgen een rompertje!

Had jij de folder al gezien? Ik heb de nog niet alles laten zien dus kijk vooral nog even op de website van Zeeman voor de hele collectie.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

P.s. voor deze blogpost ben ik niet gesponsord of benaderd door Zeeman. Ik deel deze tip omdat ik oprecht enthousiast ben over deze collectie.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie